sebastian-dobrincu-selena-gomez-header

Un român de 19 ani îi are printre clienţi pe Selena Gomez, Dj Khaled şi Justin Bieber

Cum ar fi să lucrezi sau să-i ai de clienţi pe Selena Gomez, DJ Khaled, Justin Bieber şi Mark Zuckerberg? Răspunsul la această întebare ţi-l poate oferi un român de 19 ani.

Sebastian Dobrincu este un tânăr care îşi trăieşte visul american. Potrivit recorder.ro, la 11 ani a avut primul său job: o companie americană producătoare de yachturi, care avea nevoie de un site nou. Îi făcuse o ofertă pe Twitter şi câştigase. La 16 ani, s-a întâlnitea cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, şi cu Tim Cook, CEO-ul Apple. L-au chemat în America doar aşa, ca să-i strângă mâna şi să-l încurajeze.

La 17 ani, a înfiinţat primul său start-up: Storyheap, o companie care vinde soluţii de statistică pentru conturile de Instagram şi Snapchat ale clienţilor. Printre cei care au cumpărat acest serviciu sunt Forbes, McDonald’s, Mashable, Entreprenour.com, Selena Gomez, Dj Khaled şi Justin Bieber.

La 19 ani, compania sa are vânzări de peste un milion de dolari! Sebastian are pe reţelele de socializare fotografii cu numeroase vedete cum este aceasta cu actorul Kevin Hart.

Întregul material despre Sebastian Dobrincu îl poţi vedea pe recorder.ro.

MAI CITEŞTE: Pozele care-i dau de gol! Cum au fost surprinşi Selena Gomez şi iubitul ei în Jamaica

Comentarii