raluka bruneta

Top cele mai îndrăzneţe schimbări de look ale Ralukăi

Raluka, artista cu un look cameleonic, alege întotdeauna să se reinventeze, lăsându-se pe mana stiliştilor care îi pun în evidenţă trăsăturile.

De când s-a lansat în industria muzicală românească, aceasta şi-a vopsit părul blond, şaten, brunet şi cea mai îndrăzneaţă culoare, roşu aprins. Culoarea naturală a artistei este şaten, dar înca din liceu a vrut să încerce un look nou, aşa că s-a făcut blondă. În 2010, artista a cucerit publicul cu piesa “I like the trumpet”, În colaborare cu Dj Sava.

Încă de atunci, Raluka era una dintre cele mai sexy apariţii din showbizul românesc. Un an mai târziu, artista şi-a surprins fanii cu o alta nuanţă de păr: brunet închis! Aceasta şi-a afişat nouă imagine în videoclipurile pieselor “Out of your business” şi “Surrendered my love”. Una dintre cele mai cunoscute piese, “Aroma”, ne-o prezintă pe Raluka “back to roots”, cu o nuanţă de şaten în păr, dar un look la fel de provocator. Colaborarea cu Dj Sava şi Connect-R la acest single i-a adus peste 21 de milioane de vizualizări.

În 2016, Raluka a revenit în atenţia publicului odată cu piesa “Ieri erai”. Artista şi-a schimbat din nou culoarea părului, alegând o nuanţă de blond platinat ombre.

Ulterior, artista a renunţat la părul lung şi a ales cea mai îndrăzneaţă culoare, pe care nu o încercase deloc până acum. Astfel, la începutul lui 2017, Raluka a şocat pe toată lumea cu părul ei roşu ca focul şi noua tunsoare, care i-au schimbat în totalitate imaginea.