nicki-minaj-2017

Nicki Minaj le plătește taxele școlare fanilor săi

Cântăreața Nicki Minaj s-a oferit să plătească taxele de școlarizare și împrumuturile de elev a unor fani de-ai ei.

Artista a făcut oferta publică pe Twitter și a anunțat că singurele condiții pentru ca fanilor să li se plătească taxele este ca aceștia să-i trimită situația școlară, care să includă și notele de trecere. Informațiile trebuie să fie confirmate, de asemenea, de școala la care învață fanii. 

OOPS! SUPERVEDETE CARE AU IEŞIT DIN CASĂ ÎN ŢINUTE SUPERTRANSPARENTE

Totul a început de la o provocare pe Twitter, când un fan i-a cerut cântăreței să-i plătească taxele de școlarizare, iar aceasta a răspuns „Arată-mi că ești elev de nota 10 și îți plătesc. Cine mai vrea să intre în acest concurs? Foarte serios”. Mesajele de la fani au început să curgă. Unii dintre ei au cerut și alți bani, pe lângă taxele de școlarizare, bani necesari pentru cumpărarea unor cărți pentru școală.  Artista a spus că va onora și că le va transfera banii în conturile bancare.

La sfârșitul serii, Nicki Minaj a afirmat că va plăti taxele și împrumuturile de elevi pentru 30 de fani. Taxele plătite au variat între 500 de dolari și 6.000 de dolari. Artista a spus că va efectua plățile ziua următoare după care a glumit adăugând că „va vedea dacă îi vor mai rămâne bani în cont” pentru a mai plăti taxele și altor fani.

Valoarea averii lui Nicki Minaj este estimată la aproximativ 70 de milioane de dolari.

Comentarii