macauley-culkin-brenda-song-paris-header

Macaulay Culkin i-a cumpărat o mulţime de cadouri iubitei sale! Tricoul cu care s-a afişat e maxim

Macaulay Culkin nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru iubita sa, Brenda Song. Starul din seria "Singur acasă" şi din filmul "Richie Rich", s-a distrat de minune la Paris, unde a fost alături de Brenda.

Luna cadourilor a venit mai devreme pentru Brenda. Ea a primit de la Macaulay numeroase daruri printre care şi un uriaş urs de pluş alb.

Actorul şi cântăreţul a fost îmbrăcat casual şi nu prea a atras atenţia, cu excepţia tricoului. Logo-ul de la pizza hut s-a transfotmat în pizza slut. 

Acest joc de cuvinte nu e întâmplător. Macaulay a făcut parte din trupa The Pizza Underground, care cânta cover-uri după formaţia The Velvet Underground. El a schimbat de multe ori versurile şi titlurile melodiilor cu elemente legate de pizza. De altfel, în 2013, video de pe YouTube în care mănâncă o felie de pizza a devenit viral. Până la urmă acesta a fost un promo pentru trupă.

Macaulay Culkin şi Brenda Song şi-au închiriat un apartament la Paris pe toată durata şederii lor. Actorul nu şi-a pierdut romantismul, deşi ani de zile a avut mari probleme din cauza drogurilor. Acum este curat ca lacrima, iar acest lucru se vede. Macaulay a fost surprins cu un buchet mare de flori şi o sacoşă în care avea o sticlă de vin şi sushi, nu de alta dar era în Paris, oraşul îndrăgostiţilor. 

După 13 ani în care nu a mai jucat în niciun film, Macaulay s-a întors la actorie. El şi iubita sa, Brenda Song, filmează pentru Changeland. 

MAI CITEŞTE: Transformarea lui Macaulay Culkin! De la dependentul de droguri la bărbatul sexy de acum

 

Comentarii