lil-pump

Harta interactivă care-ţi arată ce piese se ascultă în toată lumea. Ghiceşti care-i favorita în România?

Poate te-ai întrebat de ce unele melodii ajung hituri numai în anumite ţări sau chiar anumite zone din acele state. O hartă interactivă îţi arată ce se ascultă în 3.000 de locuri din lume. Şi România se află pe listă.

Site-ul The Pudding a analizat ce melodii s-au ascultat cel mai des pe YouTube în decembrie 2017, în funcţie de zona de pe glob. De exemplu în midwest, Statele Unite, s-a ascultat cel mai mult "Gucci Gang" a lui Lil Pump. Pe Coasta de Vest, Camila Cabello a făcut legea cu "Havana". Printre alte piese favorite de public în Statele Unite au mai fost Post Malone cu "Rockstar", controversatul rapper 6ix9ine's cu "Gummo" şi, surprinzător, Michael Jackson cu "Beat It". 

În America latină s-a ascultat cel mai mult Natti Nasha Ozuna cu "Criminal", în timp ce în Canada, Ed Sheeran cu "Perfect" a fost piesa preferată. De altfel, Ed a condus în multe ţări din Europa, dar şi Australia. Pe harta interactivă poţi vedea ce piese au ascultat oamenii în luna decembrie, în peste 3.000 de locuri din lume.

În România au condus detaşat două piese: Ed Sheeran cu "Perfect" şi Camila Cabello - "Havana". De exemplu, numai în Capitală, Ed Sheeran a adunat peste trei milioane de vizualizări pe YouTube. Camila Cabello a fost chiar mai accesată. Numai în luna decembrie a strâns din România peste şapte milioane şi jumătate de vizualizări. În Republica Moldova a rupt Ioana Ignat cu "Nu mă uita". Te poţi juca în harta interactivă aici. 

MAI CITEŞTE: Asta-i cea mai căutată piesă a momentului pe Shazam România! Este nr.1 de trei săptămâni

Comentarii