feli-urzeala-tronurilor

Feli s-a transformat în Printesa Khaleesi din Urzeala tronurilor

Feli a devenit pentru o zi Printesa Khaleesi, mama dragonilor din celebra serie “Urzeala tronurilor”, dupa 4 ore pe care si le-a petrecut pe mana specialistilor in cadrul proictului “Transformari radicale by Jovsky Studio”.

“Khaleesi este o inspiraţie pentru mine ca femeie, mă regăsesc în acest personaj. Abia aştept sezonul al şaptelea şi mi se pare aşa de frumos că noi facem această transformare cu puţin timp înainte de lansarea lui. Simt că am intrat deja în febra aşteptării şi aştept sezonul aşa cum se cuvine, în chip de Khaleesi”, a declarat Feli.

3 kg de păr, cu o lungime de aproape 1 metru, a purtat Feli în timpul transformării radicale semnate de Sorin Papacioc ca hair-stylist, de Andreea Popeanu ca make-up artist, de Irina Voinea ca stilist, de The Storyalist ca fotograf.

“N-am mai avut niciodată părul atât de lung, însă sunt femeie şi sunt obişnuită cu transformările de look. Am avut adrenalina şi nu am simţit greutatea părului pe care l-am purtat”, a adăugat Feli care s-a simtit ca în familie alături de echipa Jovsky Studio. “Parcă mai lucrasem înainte cu ei de o sută de ori, deşi abia îi cunoscusem”.

feli-urzeala-tronurilor6

?????????????

 

 

 

 

Comentarii