elon-musk-kinder

Cum arată acum personajele care au apărut în reclame celebre

Pe net circulă o fotografie în care miliardarul Elon Musk apare pe ambalajul unor produse Kinder. Mulţi s-au păcălit şi au crezut că în copilărie Elon Musk a fost imaginea producătorului de dulciuri.

Realitatea este cu totul alta. În reclamele acestor produse a apărut în 2005, James Bateson. Acum, James studiază la Londra şi lucrează ca model.

Înainte de James Bateson a fost Gunter Euringer. El a fost imaginea Kinder din 1973 până în 2005. Gunter are acum 52 de ani şi lucrează ca operator de imagine. De asemenea, a scris o carte autobiografică intitulată "The Chocolate Boy".

Lego este unul dintre cele mai bine vândute produse din lume. Şi adulţii se distrează cu Lego. În 1981, compania s-a gândit la o reclamă care să targeteze şi mai bine publicul pe care îl viza. Aşa a ajuns imaginea Lego, Rachel Giordano, care pe atunci era un copil foarte carismatic. Rachel lucrează acum ca medic. 

Viaţa lui Isaia Mustafa s-a schimbat major după ce a apărut în 2010 în spoturile la Old Spice. De atunci, el a mai bifat numeroase reclame, dar şi filme precum "Anger Management", "Horrible Bosses" şi "Castle".

Oricine a fost măcar o dată la KFC recunoaşte emblematica imagine. Puţini ştiu că acel logo a fost creat după o persoană adevărată. Este vorba de fondatorul KFC şi a unor preparate din meniu, colonelul Sanders. 

Darrell Winfield este unul dintre cei care au făcut reclamă la Marlboro. Din 1968 până în 1989 a apărut pe posterele companiei. A rămas fidel brand-ului, a continuat să fumeze, dar a murit de cancer în 2015, la vârsta de 85 de ani.

Comentarii