ben-affleck-header-splash

Ben Affleck şi-a arătat pentru prima dată tatuajul imens care-i acoperă tot spatele

Se pare că Ben Affleck a trecut peste problemele legate de dependenţa de alcool. Actorul se relaxează în Hawaii, înainte de apariţia în noua producţie pe care o pregăteşte Netflix.

Ben şi-a arătat tatuajul pe care l-a făcut în 2015. La acel moment, actorul a declarat că tatuajul nu este permanent şi că este unul semipermanent realizat pentru un film. Acum câteva zile, Ben Affleck a fost surprins pe o plajă din Miami cu acelaşi tatuaj care-i acoperă tot spatele. Este o pasăre Phoenix plină de culoare. 

Fosta soţie a lui Ben, Jennifer Garner şi Jennifer Lopez, fosta iubită a actorului, au comentat tatuajul imens pe care şi l-a făcut actorul. Jennifer a declarat: "Știi ce se spune în orașul meu natal despre asta? Binecuvântează-i inima. O phoenix care se ridică din cenușă... Eu sunt cenușa în acest scenariu? Refuz să fiu cenușa", a spus Jennifer Garner pentru Vanity Fair. 

jennifer-garner-ben-affleck-copii

foto Splash

Nici Jennifer Lopez nu s-a ferit să critice tatuajul. "E îngrozitor!.  I-aș fi spus << Ce faci? Are prea multe culori >> Tatuajele lui au întotdeauna prea multe culori, nu ar trebui să fie atât de colorate. Ar trebui să fie nişte desene mai cool", a declarat Jennifer Lopez la emisiunea Watch What Happens Live, prezentată de Andy Cohen. 

jennifer-lopez-ben-affleck-splash

foto Splash

Acesta nu este singurul tatuaj al lui Affleck. Câștigătorul premiului Oscarului are, de asemenea, tatuaje pe umăr, sârmă ghimpată pe bicepsul drept, un pește, un craniu și o cruce pe brațul drept, și un delfin pe șoldul drept, care acoperă numele iubitei sale de liceu. Ben se pregăteşte să filmeze pelicula "Triple Frontier" pentru Netflix. Din distribuţie mai fac parte Charlie Hunnam, Oscar Isaac şi Garrett Hedlund.

MAI CITEŞTE: Rita Ora şi-a făcut două noi tatuaje într-o singură zi! Unul dintre ele e chiar ciudat

Comentarii