Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT EMAA - IN ALTE VIETI

Ben Affleck şi-a arătat pentru prima dată tatuajul imens care-i acoperă tot spatele

ben-affleck-header-splash

Ben şi-a arătat tatuajul pe care l-a făcut în 2015. La acel moment, actorul a declarat că tatuajul nu este permanent şi că este unul semipermanent realizat pentru un film. Acum câteva zile, Ben Affleck a fost surprins pe o plajă din Miami cu acelaşi tatuaj care-i acoperă tot spatele. Este o pasăre Phoenix plină de culoare. 

Fosta soţie a lui Ben, Jennifer Garner şi Jennifer Lopez, fosta iubită a actorului, au comentat tatuajul imens pe care şi l-a făcut actorul. Jennifer a declarat: "Știi ce se spune în orașul meu natal despre asta? Binecuvântează-i inima. O phoenix care se ridică din cenușă... Eu sunt cenușa în acest scenariu? Refuz să fiu cenușa", a spus Jennifer Garner pentru Vanity Fair. 

jennifer-garner-ben-affleck-copii

foto Splash

Nici Jennifer Lopez nu s-a ferit să critice tatuajul. "E îngrozitor!.  I-aș fi spus << Ce faci? Are prea multe culori >> Tatuajele lui au întotdeauna prea multe culori, nu ar trebui să fie atât de colorate. Ar trebui să fie nişte desene mai cool", a declarat Jennifer Lopez la emisiunea Watch What Happens Live, prezentată de Andy Cohen. 

jennifer-lopez-ben-affleck-splash

foto Splash

Acesta nu este singurul tatuaj al lui Affleck. Câștigătorul premiului Oscarului are, de asemenea, tatuaje pe umăr, sârmă ghimpată pe bicepsul drept, un pește, un craniu și o cruce pe brațul drept, și un delfin pe șoldul drept, care acoperă numele iubitei sale de liceu. Ben se pregăteşte să filmeze pelicula "Triple Frontier" pentru Netflix. Din distribuţie mai fac parte Charlie Hunnam, Oscar Isaac şi Garrett Hedlund.

MAI CITEŞTE: Rita Ora şi-a făcut două noi tatuaje într-o singură zi! Unul dintre ele e chiar ciudat

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios "This Is Me...Now: A Love Story"
Jennifer Lopez vorbește despre relația cu Affleck în filmul „This Is Me...Now: A Love Story”: Nu ştiu cât de confortabil se simte el
02 Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez
03 jlo (25)
Jennifer Lopez își aduce din nou viața amoroasă în centrul atenției: Amândoi suferim de PTSD, dar azi suntem mai înțelepți
04 ruby
Ruby, în cea mai scurtă rochie din garderoba sa. Artista a lăsat la vedere un tatuaj pe care fanii nu-l știau: „E un fluture ală?”
05 jlo și ben affleck
Jennifer Lopez, îndrăgostită până peste cap de Ben Affleck. Cum își exprimă iubirea pentru bărbatul vieții ei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jennifer Lopez and Ben Affleck get matching tattoos
După ce s-au tatuat de Ziua Îndrăgostiților, Jennifer Lopez și Ben Affleck au oferit imagini pline de senzualitate pe iaht

După momentele tensionate de la premiile Grammy, Jennifer Lopez face tot posibilul pentru a reabilita imaginea relației cu Ben Affleck. De Ziua Îndrăgostiților, cei doi s-au tatuat, declarându-și astfel dragostea eternă, apoi s-au lăsat fotografiați pe iaht, în momentele lor intime. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Healthy Britney Spears rises up early for a Tan Salon visit after release
Britney Spears, prima reacție după ce fanii au speculat pe seama noului tatuaj: ”Nu are nicio legătură cu vreun fost iubit!”

Britney Spears a reacționat după ce s-a spus că noul tatuaj pe care și l-a făcut ar avea legătură cu fostul ei iubit, celebrul cântăreț Justin Timberlake. Astfel, în cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale, ea a ținut să lămurească lucrurile.

Jennifer Lopez unveiled as new face of beauty treatment
La 20 de ani de la albumul „This Is Me... Then”, dedicat lui Ben Affleck, Jennifer Lopez lansează „This Is Me... Now”

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez a profitat de cea de-a 20-a aniversare a albumului ei „This Is Me... Then” şi a revenit pe reţelele de socializare pentru a anunţa că va lansa în curând un nou album de studio, care se va intitula „This Is Me... Now”, informează vineri CNN.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani