Bucuresti | 102,8FM TWO COLORS - CYNICAL

10 cupluri celebre care demonstrează că iubirea nu ţine cont de diferenţele majore de vârstă

rosie-huntington-whiteley-jason-statham

Dacă există iubire sinceră, comunicare, încredere în partener şi înţelegere, probabil că diferenţa de vârstă trece în plan secund, deşi uneori aceasta este vizibilă din punct de vedere fizic. Iată zece cupluri care au trecut bariera timpului, a clişeelor, a stereotipurilor şi a părerilor preconcepute.

George & Amal Clooney

amal-george-clooney-hepta

foto Hepta

George a întâlnit-o pe Amal la un eveniment caritabil. S-au plăcut imediat şi nu a contat că actorul este cu 17 ani mai în vîrstă decât Amal, o avocată specializată în drept internaţional şi depturile omului. Printre clienţii săi de află Julian Assange, fondatorul WikiLeaks şi fostul premier ucrainean, Yulia Tymoshenko. În 2014, George şi Amal s-au căsătorit la Veneţia. În acel moment, George Clooney avea 53 de ani, iar Amal, 36.

Megan Fox & Brian Austin Green

brian-austin-green-megan-fox

Foto Hepta

Megan Fox avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe acorul Brian Austin Green, vedeta din serialul Beverly Hills 90210. Brian este cu 13 ani mai în vârstă, dar acest detaliu nu a contat. Cei doi s-au căsătorit în 2010 pe o plajă din Hawaii si au împreună trei copii. Păcat între timp s-au despărțit.

Beyonce & Jay Z

beyonce-jay-z-hepta

foto Hepta

La ora actuală este unul dintre cele mai puternice şi influente cupluri din industria muzicală. Jay-Z este cu 12 ani mai în vârstă decât soţia sa. Chiar dacă rapperul a recunoscut public că a înşelat-o pe Beyonce, relaţia a continuat să reziste. Au împreună trei copii, Blue Ivy şi gemenii Rumi şi Sir Carter.

Adam Levine & Behati Prinsloo

adam-levine-behati-prinsloo-hepta

foto Hepta

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a căsătorit cu modelul Behati Prinsloo în 2014. Adam este cu zece ani mai mare decât Behati, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se iubească. Au împreună două fete, Dusty Rose şi Gio Grace.

Matthew McConaughey & Camila Alves

matthew-mcconaughey-camila-alves

foto Hepta

Matthew este cu 14 ani mai în vârstă decât soţia sa, Camila Alves, model la Victoria's Secret. S-au cunoscut în 2006, iar în 2011 s-au căsătorit, chiar în ziua de Crăciun. Locuiesc în Austin, Texas, şi au trei copii.

Nicholas Cage & Alice Kim

Deşi avea două mariaje eşuate, Nicholas Cage şi-a spus că trebuie să mai încerce o dată. Actorul s-a îndrăgostit de Alice Kim, o chelneriţă. S-au căsătorit în 2004, iar Nicholas Cage avea dublul vârstei lui Kim. El avea 40, iar ea, 20. Cuplul are un fiu, Kal-El. În 2016, Nicholas şi Kim au divorţat. 

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

michael-douglas-catherine-zeta-jones

foto Hepta

Diferenţa de vârstă între ei este de 25 de ani. Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în anul 2000 şi de atunci sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Ei spun că sunt suflete pereche. Un exemplu ar fi că cei doi sunt născuţi în aceeaşi zi, 25 septembrie, dar nu acesta este argumentul. E doar o coincidenţă.

Harrison Ford & Calista Flockhart

calista-flockhart-harrison-ford

foto Hepta

Diferenţa de vîrstă între cei doi actori este de 22 de ani. S-au cunoscut în 2002, iar opt ani mai târziu s-au căsătorit. Mereu glumesc pe seama diferenţei lor de vârstă. În 2018, Harrison Ford va împlini 76 de ani, iar actriţa din Ally McBeal, 54.

Alec Baldwin & Hilaria Thomas

alex-baldwin-hilaria-thomas-hepta

foto Hepta

Alec Balwin este căsătorit cu Hilaria Thomas din 2012. Alec spune că este foarte fericit alături de Hilaria, care este instructor de yoga. Diferenţa de vârstă între ei este de 26 de ani. 

Jason Staham & Rosie Huntington-Whiteley

Starul filmelor de acţiune, Jason Staham, se întâlneşte cu modelul Rosie Huntington-Whiteley din 2010. În 2016 au anunţat că s-au logodit, dar încă nu s-au căsătorit. Din 2017 au împreună un copil, Jack Oscar Statham. Diferenţa de vârstă între ei este de 20 de ani. 

 

Top citite
01 Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete
02 randi (2)
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile
03 nicole cherry
Nicole Cherry, în costum de baie de ziua ei de naștere. Cum s-a afișat artista în ziua în care a împlinit 25 de ani
04 Rihanna
Rihanna, extrem de fericită după ce a adus pe lume al doilea copil: „Și-a găsit un nou sens în viață!”
05 andreea balan
Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jennifer Lopez is Spotted Arriving at The View Studios in New York City
Jennifer Lopez a făcut furori într-un pictorial în care apare doar în lenjerie intimă. Artista a împlinit 54 de ani

Jennifer Lopez a împlinit astăzi 54 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc. Cu doar o zi înainte de a-și celebra aniversarea, cântăreața și actrița din SUA a făcut furori pe rețelele de socializare cu un pictorial impresionant în care apare doar în lenjerie intimă. 

Brad Pitt. Foto: Getty Images
Brad Pitt reacționează după ce Shania Twain i-a înlocuit numele cu al lui Ryan Reynolds în „That Don’t Impress Me Much”

Brad Pitt a reacționat după ce Shania Twain i-a înlocuit numele cu al lui Ryan Reynolds în piesa „That Don’t Impress Me Much”, în timpul unui show recent, scrie etonline.com.

anna leskomain
Anna Lesko, seducătoare la 43 de ani. Cântăreața arată perfect într-un halat din mătase

Anna Lesko știe să-și pună în valoare atuurile fizice cu care a înzestrat-o Mama Natură și farmecul personal, așa că nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta formele seducătoare. Recent, artista de peste Prut s-a fotografiat într-o ținută senzuală care i-a făcut pe fanii acesteia să reacționeze imediat. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"