Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT KENYA GRACE - STRANGERS

Știri

selena gomez (7)

Selena Gomez, în cele mai îndrăznețe poze postate până acum, cu decolteul la vedere. Le-a șters rapid, dar au rămas pe internet

Iubește, îi merge bine în carieră și are mai multă încredere în ea. Selena Gomez își arată mai des noua față de când e împlinită și își lasă la vedere feminitatea și puterea de seducție.

Usher și Sean „Diddy” Combs/ Profimedia

Ce se întâmpla cu adevărat în conacul lui Sean „Diddy” Combs. Usher a dezvăluit totul: „Aveam doar 14 ani”

După ce agenții Departamentului pentru Securitate Internă al SUA au deschis o anchetă care îl vizează pe starul hip-hop Sean "Diddy" Combs și au fost percheziţionate proprietăţile acestuia din Los Angeles şi Miami, un interviu oferit de Usher în 2016 a devenit viral. Artistul în vârstă de 45 de ani a făcut atunci o serie de dezvăluiri despre ce anume se întâmpla mai exact în conacul rapperului în vârstă de 54 de ani din New York. 

alina eremia (2)

Alina Eremia, senzuală și sigură pe ea, în ținute ce-i pun în valoare feminitatea. Corset, transparențe, fustă mini, printre preferate

Alina Eremia s-a transformat într-o femeie senzuală și sigură pe ea. De când a împlinit 30 de ani, îndrăgita solistă pare că s-a redescoperit. E mai curajoasă și știe ce vrea, lucruri pe care le explorează și când vine vorba de ținutele pe care le îmbracă.

Acne Studios : Front Row - Paris Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025

Fiica lui Will Smith a pozat topless. Willow își promovează noul single, „Symptom Of Life”

Fiica actorului Will Smith, Willow Smith, se pregătește de lansarea unei noi piese. Artista în vârstă de 23 de ani a început deja campanie de promovare a noului single, Symptom Of Life.

andra

Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”

Andra, de obicei discretă în ceea ce privește viața ei personală, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate de data aceasta, vorbind deschis despre una dintre cele mai grele încercări din viața ei, care a avut loc acum 17 ani.

Puya/ Foto: Instagram

Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”

Puya a făcut noi dezvăluiri despre scandalul care a avut loc în urmă cu mai mulți ani la un concert pe care l-a susținut în Vama Veche. În timpul evenimentului, artistul a fost ținta unor incidente violente, fiind atacat cu sticle și înjurat de către anumiți spectatori.

rihanna (6)

Rihanna, toată un zâmbet și un nou look. Artista, fotografiată cu părul blond și foarte scurt

Rihanna a încercat un nou look. Artista din Barbados a fost fotografiată cu părul blond și foarte scurt. Superstarul în vârstă de 36 de ani a apărut în public cu o coafură pixie, în timpul unei ieșiri în Santa Monica.

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!