Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Zayn Malik şi Gigi Hadid s-au despărţit după doi ani de relaţie! Ce mesaje au postat

gigi-hadid-zayn-malik-header-splash

Cei doi au confirmat despărţirea prin mesaje postate pe reţelele de socializare. Primul care a anunţat a fost Zayn. "Gigi și cu mine am avut o relaţie incredibilă, plină de iubire și distracție. Am un respect enorm și adorație pentru Gigi ca femeie și prietenă. Are un suflet incredibil. Sunt recunoscător tuturor fanilor noștri că ne respectă această decizie dificilă și confidențialitatea noastră în acest moment."

zayn-malik-splash

foto Splash

Zayn a luat prima măsură împotriva lui Gigi Hadid şi a mamei sale, după despărţirea de model

De asemenea, şi Gigi Hadid a postat un mesaj pe Twitter."Declarațiile de despărțire par adesea impersonale pentru că nu există într-adevăr nici o modalitate de a pune în cuvinte ceea ce doi oameni experimentează împreună în câțiva ani ... nu numai într-o relație, ci în viață în general. Îi sunt recunoscător pentru dragostea, timpul și lecțiile de viață pe care le-am împărtășit. Îl voi susține în continuare ca pe un prieten pentru care am un respect și iubire imense."

gigi-hadid-splash

foto Splash

Cei doi au mai explicat şi motivele care au dus la această despărţire. Programul haotic al fiecăruia ar fi principala cauză. Carierele lor pun o presiune majoră asupra vieţii personale şi le-a afectat relaţia în mod decisiv. Gigi Hadid şi Zayn Malik au început să se întâlnească în noiembrie 2015. Ei au fost văzuţi plecând împreună de la petrecerea de după American Music Awards.

Următorul pas a alimentat şi mai mult zvonul că ar forma un cuplu. Modelul a apărut în clipul piesei "Pillowtalk" al lui Zayn. Confirmarea oficială a venit în mai 2016 când cei doi au venit la braţ, la Met Gala.

MAI CITEŞTE: Selena Gomez şi Justin Bieber s-au despărţit! Mama Selenei a avut ultimul cuvânt

Top citite
01 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
02 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
03 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
04 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
05 connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia
Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, prima apariție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bryan Tanaka. Artista, într-o fustă mini albă și geacă scurtă 

Mariah Carey, supranumită și „Regina Crăciunului”, a fost surprinsă pentru prima dată în spațiul public după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile într-o ținută complet albă, având un zâmbet larg pe față. 

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-ar fi despărțit
Mariah Carey s-ar fi despărțit de Bryan Tanaka. Ea și dansatorul ei erau împreună de șapte ani

Mariah Carey, celebra cântăreață în vârstă de 54 de ani, s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”
Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu