sinead

VIDEO TULBURĂTOR postat de Sinead O'Connor pe Facebook!

Depresia nu este o glumă sau o afecțiune neglijabilă! Depresia necesită tratament, asistență medicală, suportul celor din jur și asta o demonstrează cel mai bine Sinead O'Connor, care a postat recent pe Facebook un filmuleț care i-a tulburat pe fani.

Cântăreața s-a filmat singură, într-o cameră de motel și, cu lacrimi în ochi, mărturisește că a ajuns așa din cauza singurătății căreia cu greu îi mai face față. Sinead a mărturisit că se luptă să rămână în viață în fiecare zi și recunoaște că medicul său psihiatru este cel care o ține în viață."Nu sunt persoane în viaţă mea, doar medicul meu psihiatru, un om minunat care mă ţine în viaţă. Boală nu ţine cont de persoană. Nimănui nu îi pasă de mine, mă simt atât de singură”.

Deși este mamă, Sinead nu pare să fie într-o legătură prea bună cu copiii săi. Artista locuiește pentru moment într-un motel din New Jersey și nu se află pentru prima oară într-o astfel de situație precară.

Sinead a mai avut tentative de sinucidere, iar lupta cu depresia o duce de mai bine de 15 ani. "De ce suntem singuri? Oamenii care suferă de tulburări psihice sunt cei mai vulnerabili de pe pământ, trebuie să aveți grijă de noi, nu suntem ca toată lumea, vreau doar să fac acest clip pe care toți îl puteți vedea. Este stigmatul cel care ucide oamenii, nu boala mentală", mai spune artista.

Sinead O'Connor a devenit cunoscută în anul 1990 după succesul masiv înregistrat cu piesa  "Nothing Compares To You", compusă de Prince. Melodia a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video şi Best Post-Modern Video. De asemenea, a mai fost nominalizată la alte trei categorii: Breakthrough Video, Viewer's Choice şi International Viewer's Choice.

Comentarii