twilight-saga

Un star din seria Twilight s-a despărţit de logodnica sa pentru că obosise, iar relaţia era în derivă

Este o toamnă a despărţirilor, asta e clar. Multe cupluri celebre au ales să meargă pe drumuri separate, deşi toată lumea le priveau ca fiind unele fericite.

Cea mai nouă despărţire este cea între Robert Pattinson, starul din saga Twilight, şi cântăreaţa FKA twigs, pe numele ei adevărat Tahliah Debrett Barnett. Momentul a venit la doar trei luni de când cei doi şi-au anunţat logodna. Cei doi au devenit iubitţi ăn septembrie 2014. Robert Pattinson a spus că relaţia a ajuns la final din cauză că "obosise" şi că povestea lor de dragoste "era în derivă".

De altfel, lucrurl aceste a fost observat de prietenii lor apropiaţi. Robert şi FKA twigs nu au mai apărut împreună la evenimentele mondene, iar de pe degetul logodnicei sale dispăruse inelul de logodnă. Ultima fotografie cu ei împreună a fost făcută în luna mai, 2017. FKA twigs este o cântăreață, compozitoare, producătoare și dansatoare britanică. Albumul de studio de debut LP1 (2014) s-a bucuratd e aprecieri din partea criticilor, ajungând pe locul 16 în Topul Britanic al Albumelor  și pe poziţia 30 în Billboard 200. A fost nominalizată la premiile Grammy, Mercurz Prize, Brit, MTV Video Music Awards.

Îniante de FKA twigs, Robert Pattinson s-a iubit cu colega ei din seria Twilight, Kristen Stewart, dar s-au despărţit în 2012, după patru ani de relaţie. 

Comentarii