Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Spune că ei îi datorează totul. Cum arată Coni, mama lui Jason Momoa

jason momoa

Mama lui Jason Momoa, Coni, este artistă. Pictoriță și fotografă, femeia l-a născut pe star în Honolulu, mutându-se ulterior în Norwalk cu acesta. Coni are origini irlandeze, germane și nativ-americane.

După ce a divorțat de Jospeh, l-a crescut singură pe actor, iar Jason susține ca spiritul de aventură și iubirea pentru skateboard sunt moștenite de la "mama mea singură și extrem de puternică".

Încă de la începutul carierei, Momoa a avut grijă să specifice că datorită celei care l-a adus pe lume a reușit să răzbească la Hollywood. Mai mult decât atât, Jason a invitat-o adesea la evenimente și a postat imagini cu ea pe rețelele de socializare, semn că relația dintre ei este una strânsă și extrem de specială.

Citește restul și vezi cum arată mama lui Jason Momoa AICI.

Top citite
01 Jason Momoa
Jason Momoa, reacție neașteptată după ce a fost la premiera ”No Time To Die” alături de copii săi: ”Billie Eilish, i-ai făcut fericiți!
02 jason momoa
Jason Momoa, după ce a fost numit "Bărbatul Anului": Sunt încântat că i-am învins pe frații Hemsworth
03 70th Emmy Awards - Arrivals
Fotografia care a cucerit Internetul. Cum a pozat Emilia Clarke cu cei doi iubiți din Game of Thrones
04 Jason Momoa la premiera din Australia a filmului Aquaman
Imaginea din telefonul lui Jason Momoa a cucerit Internetul: În timp ce filmam GoT. Eram prea falit pentru a zbura acasă
05 Jason Momoa la premiera din Australia a filmului Aquaman
Jason Momoa a renunţat la barbă după şapte ani. FOTO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jason Momoa la premiera din Australia a filmului Aquaman
Jason Momoa, amenințat cu divorțul de soția sa, Lisa Bonet! Actorul din Aquaman a dezvăluit motivul

Jason Momoa, actorul din Aquaman și Game of Thrones, a declarat că soția lui l-a amenințat cu divorțul dacă își va tunde părul în viitorul apropiat. Nu este o glumă, iar Jason a povestit discuția pe care avut-o cu Lisa.

Jason Momoa ritual haka premiera Aquaman
Jason Momoa și familia sa au făcut show la premiera filmului "Aquaman" | VIDEO

Jason Momoa le-a oferit un moment spectaculos celor prezenți la premiera de la Hollywood al noului film în care joacă - "Aquaman". Potrivit obiceiului, pe covorul roșu actorii pozează în cele mai tari ținute și vorbesc cu jurnaliștii acreditați la eveniment.

Jason Momoa cu Lenny Kravitz
Relația surprinzătoare între Jason Momoa și Lenny Kravitz! Ce cadou i-a făcut actorul

Pe 21 decembrie va avea premiera în România filmul "Aquaman" cu Jason Momoa în rolul principal. Din distribuție mai fac parte Nicole Kidman, Amber Heard, Dolph Ludgren și Willem Dafoe. Jason Momoa a dezvăluit într-un interviu recent relația extrem de apropiată pe care o are cu cântărețul Lenny Kravitz.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Sienna Miller arată la fel de bine ca întotdeauna, la 3 luni de când a născut. Actrița de 42 de ani, în costum de baie în Costa Rica
Sienna Miller arată la fel de bine ca întotdeauna, la 3 luni de când a născut. Actrița de 42 de ani, în costum de baie în Costa Rica

Sienna Miller arată la fel de bine ca întotdeauna, la 3 luni de când a născut. Actrița de 42 de ani, în costum de baie în Costa Rica

FILM NOW Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?
Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"