Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE VANOTEK - CHERRY LIPS

Shawn Mendes a venit singur la petrecerea MTV, dar după un sărut a plecat cu fiica unui actor celebru

shawn-mendes-mtv-ema

Artistul canadian a sărbătorit succesul la o petrecere din Londra, unde au fost invitaţi mai toţi artiştii care au fost la MTV EMA. Printre eie s-au aflat Rita Ora şi Hailey Baldwin, fiica celebrului actor Stephen Baldwin. Hailey este un model, care pe 22 noiembrie 2017 va împlini 21 de ani.

Selena Gomez este istorie! Ea este noua iubită a lui The Weeknd

Au fost ceva scântei la party între Shawn Mendes şi Hailey Baldwin şi chiar au fost surprinşi când se sărutau.

24th MTV Europe Music Awards

fosto Splash

Era de aşteptat ca toţii ochii să fie aţintiţi asupra ei, la ce rochie a purtat la gala MTV. Hailey a purtat o creaţie Tom Ford. Ideea este că între cei doi a fost mai mult decât un flirt. Au venit singuri la petrecere, dar au plecat împreună.

Cele mai extravagante ţinute de la MTV Europe Music Awards 2017

Nu este prima dată când se speculează că între ei există o poveste de dragoste. Luna trecută au stat împreună la studiourile Universal unde au fost la evenimentul Halloween Horror Nights.

Hailey nu este străină de cântăreţi celebri. În 2015 a avut o relaţie cu Justin Bieber.

MAI CITEŞTE: Ea este noua iubită a lui Maluma! A cunoscut-o la filmările clipului pentru "Felices Los 4"

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
02 Taylor Swift la Super Bowl 2024/ Profimedia
Taylor Swift, sărut pasional cu Travis Kielce la Super Bowl. Artista abia și-a stăpânit lacrimile
03 oana radu
Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast. Pe fostul soț nu l-a invitat: "Trebuie să ne vindecăm un pic, să ne liniștim"
04 "House Of Gucci" Italian Premiere Photocall
Lady Gaga, fabuloasă la o petrecere în NYC. Într-o salopetă mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat, ea a atras toate privirile
05 smiley si gina pistol
Gina Pistol, urare picantă de ziua lui Smiley și sărut pasional în ploaie. Artistul a împlinit 40 de ani, iar Rita Ora i-a trimis mesaj
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
selena gomez
Selena Gomez a dat o super petrecere de ziua ei. A sărbătorit într-o rochie roșie, scurtă și mulată, cu Paris Hilton și Aguilera

Selena Gomez a dat o petrecere pe care o să o țină minte multă vreme, cu ocazia zilei ei de naștere. Vedeta a împlinit 31 de ani. A strigat adunarea printre prietenii ei și s-a distrat cu ei până în zori.

Dan Bălan
Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev

După o lungă perioadă în care s-a ascuns de atenția presei, Dan Bălan a fost surprinsă alături de o tânără superbă, în București. Artistul din Republica Moldova s-a retras din viața publică atunci când a fost blocat la Kiev din cauza războiului. 

delia si sotul ei
Delia și-a sărbătorit soțul în Saint Tropez. Și solista, și partenerul ei au dansat pe mese la un faimos local de lux

Sunt frumoși, bogați, împart aceleași pasiuni și se iubesc la fel ca în ziua în care au devenit soț și soție. Este vorba despre Delia și partenerul ei, Răzvan Munteanu, care se află zilele acestea, alături de o gașcă de prieteni, în Saint Tropez. În exclusivistul orășel de la mare au și decis să facă o super petrecere de ziua lui Răzvan.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit