printul-harry-meghan-markle

Se pregătesc de logodnă, dar Prințul Harry și iubita lui, Meghan, sunt verișori!

Jurnaliștii britanici au studiat arborele genealogic al celor două familii și au ajuns concluzionat că prințul Harry și iubita lui sunt verișori îndepărtați.

Prințul Harry și actriţa Meghan Markle formează un cuplu de mai bine de un an, iar apropiaţii lor spun că logodna este iminentă. Totuşi, o veste le-ar putea da planurile peste cap. Jurnaliştii britanici au studiat arborele genealogic al celor două familii şi au aflat că legătura lor de sânge este un strămoş comun din secolul al 15-lea, mai precis din anul 1480, potrivit Daily Mail. 

Asta nu înseamnă că cei doi nu se pot căsători. Aceleaşi surse apropiate cuplului afirmă că Meghan Markle este dispusă să renunţe la cariera de actriţă pentru a-şi putea îndeplini îndatoririle în calitate de membră a familiei regale.

"Meghan ştie că nu poate fi prinţesă şi actriţă în acelaşi timp. Este dispusă să-şi sacrifice cariera pentru un viitor atât de frumos. Oricum, ea e foarte implicată în campanii caritabile, iar dacă va face parte din familia regală, va putea realiza şi mai multe lucruri".

MAI CITEŞTE: Iubita Prințului Harry, fără sutien și cu fustă mini într-un pictorial

Comentarii