brad-pitt-angelina-jolie

Se împacă? Angelina Jolie a SISTAT DIVORȚUL de Brad Pitt!

Până mai ieri, umblau zvonuri că Brad Pitt ar avea deja o nouă iubită și ar fi la un pas să apară într-un proiect filmat alături de fosta soție, Jennifer Aniston. Ei bine, totul până astăzi, când fanii cuplului Jolie-Pitt au primit o veste bună.

Se pare că Angelina Jolie a sistat procedurile de divorț, așa cum o confirmă surse apropiate cuplului, pentru Us Weekly. "Procedurile de divorț sunt oprite. Niciunul dintre ei nu a făcut demersuri cu privire la înaintarea acestora în ultimele luni și nimeni nu crede că au de gând să facă ceva în sensul acesta", a spus o sursă pentru publicația mai sus menționată.

BRAD PITT ŞI JENNIFER ANNISTON, DIN NOU ÎMPREUNĂ, LA 12 ANI DE LA DIVORŢ

Potrivit apropiaților, Angelina Jolie ar fi destul de încântată de faptul că Brad și-a recunoscut public o parte din vină, în interviul acordat revistei GQ, în care actorul a vorbit despre problemele sale cu alcoolul.  Mai mult, este posibil ca actrița să fie dispusă să-l primească înapoi pe Brad dacă acesta va fi extrem de implicat în viața de familie și se va dovedi a fi un tată responsabil pentru copiii săi. "Toată lumea crede că se vor împăca. Nu ar fi o surpriză dacă ar anunța că anulează divorțul și că încearcă să facă lucrurile să meargă din nou între ei", a mai spus sursa respectivă.

MAI CITEŞTE: Brad Pitt, de nerecunoscut! A slăbit enorm şi s-a tuns scurt

Comentarii