Bucuresti | 102,8FM MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Cum a destrămat Rihanna cel mai cool cuplu de la Hollywood

rihanna-hot-instagram

Şi pentru că am ajuns la Ashton Kutcher, el şi Demi Moore formau cândva cel mai cool cuplu de la Hollywwod. Mulţi au spus că Ashton s-a folosit de notorietatea şi relaţiile lui Demi Moore pentru a ajunge celebru. Toate bune şi frumoase, numai că prin 2012 Rihanna a fost văzută la casa lui Ashton, iar maşina ei parcată în faţa vilei actorului.

Rihanna a ajuns la Ashton în jurul orei 12 noaptea şi a plecat abia dimineaţă. Ştirea cu multe detalii picante a făcut înconjurul lumii şi nu avea cum s-o ocolească tocmai pe Demi Moore.

În acelaşi an, Demi şi Ashton Kutcher au divorţat. Presa a dezvăluit că Ashton nu era prima dată când călca strâmb, deşi era căsătorit cu Demi Moore. 

Rihanna ar fi avut o relaţie cu şeful ei, nimeni altul decât Jay Z. Zvonurile au apărut prin 2006 şi au tot circulat până în 2013, deşi el era căsătorit cu Beyonce încă din 2009. 

Cea mai lungă relaţie a Rihannei a fost cu rapperul Chris Brown. A fost o iubire cu năbădăi, ba chiar cu bătăi. Rihanna nu a mai suportat gelozia lui Chris şi s-au despărţit. 

Cu Drake a părut doar o aventură, dar relaţia lor a durat vreo patru ani. Oficial, un cuplu au fost doar vreun an, dar s-au pregătit vreo trei ani pentru acest statut. 

Pe lista Rihannei au fost şi sportivi celebri. JR. Smith, extrema lui Cleveland Cavaliers este unul dintre ei. Cei doi au avut o idilă în 2013. 

Cu Lewis Hamilton, campionul mondial din Formula 1, s-a întâlnit cam o lună prin 2015, dar Lewis iubeşte maşinile şi femeile rapide. 

În 2015, Rihanna a trăit o poveste de dragoste şi cu starul lui Real Madrid, Karim Benzema. 

Cu Leonardo DiCaprio a avut o relaţie în 2015, când Leo încă nu câştigase premiul Oscar. Leo este un actor bun şi când vine vorba de femei. Mulţi spun despre Riri că este o Bad Girl. De altfel, Rihanna are un cont pe Instragram care se numeşte Badgalriri.

MAI CITEŞTE:  Suma fabuloasă pe care a cerut-o Lora pentru a poza în Playboy

Top citite
01 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"
04 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
05 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"

Patru ani a durat relația dintre Oana Radu și antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dintre care trei au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în decembrie, dar până acum nu au apărut detalii despre despărțire. Lucrurile s-au schimbat după ce cântăreața de 30 de ani a ieșit public să facă dezvăluiri. Deși a mărturisit că nu vrea să spună adevăratele motive din spatele deciziei de a intenta divorț, a făcut câteva declarații despre relația pe care a numit-o toxică și abuzivă.

crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”

CRBL și soția sa, Elena, au anunțat joi, 4 aprilie, că divorțează, iar vestea i-a surprins pe mulți, mai ales că cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț

CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, că el și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că acesta nu este primul divorț al celebrului artist. La vârsta de doar 20 de ani, CRBL s-a căsătorit cu Andreea, o tânără din orașul său natal, Pitești. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit