fgfdgf

OMG! Selena Gomez, poze de pe patul de spital, după ce a făcut TRANSPLANT de RINICHI!

Multă lume s-a întrebat de ce Selena Gomez a ales să stea departe de ochii presei în ultimul an, însă foarte puțini sunt cei care știu că artista suferă de lupus - o boala autoimuna ce schimba radical viata pacientului si in care sistemul imunitar identifica in mod gresit celule, tesuturile și organele sanatoase ca fiind straine organismului și, prin urmare, le ataca.

Joi, artista a decis să facă publice motivele absenței sale din ultima perioadă, iar fanii au fost șocați să afle că Selena Gomez a trecut printr-o operație de transplant renal.

Selena Gomez a postat pe Instagram o serie de fotografii de după intervenția chirurgicală, una dintre acestea înfățișând-o alături de cea mai bună prietenă a sa, cea care i-a donat un rinichi.

"Sunt foarte conștientă de faptul că unii dintre fanii mei au observat că am lipsit o bună perioadă din această vară, întrebându-se de ce nu-mi promovez muzica, de care eram deosebit de mândră. Așadar, am aflat că aveam nevoie de un transplant de rinichi, din cauza bolii mele - Lupus. A fost ceea ce aveam de făcut pentru a redeveni sănătoasă... Vreau să mulțumesc public familiei mele și echipei de doctori pentru tot ce au făcut pentru mine, atât înaintea operației, cât și după. Și, la final, nu există suficiente cuvinte prin care să-i pot mulțumi frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a oferit cadoul și sacrificiul suprem, donându-mi un rinichi. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc enorm, sora mea. Boala Lupus continuă să fie neînțeleasă, dar se înregistrează progrese serioase în studierea acesteia. Pentru mai multe informații despre Lupus, vizitați site-ul Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org/", a scris Selena Gomez pe Instagram.

Comentarii