11820568_1031643556866484_512006774_n

O celebră cântăreață a mărturisit că a vrut să se sinucidă: "Îmi cereau să mă menţin slabă"

Nu de puține ori se întâmpla ca tot ce înseamnă celebritate să vină la pachet și cu astfel de perioade critice, iar cea mai recentă dezvăluire de genul a fost făcută chiar de o cântăreaţă cunoscută.

Kelly Clarkson a mărturisit că, la începutul anilor 2000, s-a gândit la sinucidere, pentru că nu mai suporta presiunea constantă la care era supusă de către directorii din industria muzicală, care îi cereau să se mențină slabă.

”A fost o perioadă foarte neplăcută pentru mine. M-am gândit că singura soluţie de scăpare era să renunţ”, a adăugat ea.

”Când eram foarte slabă îmi doream să mă sinucid. Am fost extrem de nefericită timp de patru ani, dar nu îi păsa nimănui, pentru că din punct de vedere estetic îndeplineam condiţiile”, a spus artista, într-un interviu acordat revistei Attitude.

 

Today Show!! #HamiltonMixTape ....apparently I'm gonna cry every time I'm on national television 😬

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

”Mi-am distrus genunchii şi tălpile, pentru că tot ceea ce făceam era să îmi pun căştile şi să alerg. Eram tot timpul în sala de sport”, a mai spus cântăreaţa, citată de News.ro.

A reușit să scape de aceste presiuni cu ajutorul prietenii și al muzicii, iar acum este mândră de formele sale.

”La acea vreme eram în preajma unor persoane cu influenţă foarte negativă asupra mea. Am reuşit să scap confruntându-i. Am avut, însă, sprijinul unor persoane minunate care se aflau, de asemenea, lângă mine”, a mai spus ea.

 

Always love playing in my home town - Thank you Dallas! #PieceByPieceTour

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

Comentarii