Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DYNORO - IN MY MIND

Nu o vei recunoaște! Așa arăta Donatella Versace înainte să își distrugă chipul cu operațiile estetice

Versus Versace - Runway - Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2015
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 07: Donatella Versace and designer Anthony Vaccrello walk the runway at the Versus Versace Spring 2015 Collection during Mercedes-Benz Fashion Week at Metropolitan West on September 7, 2014 in New York City. (Photo by JP Yim/Getty Images)

Deși nu recunoaște că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician atunci când vine vorba de chipul său, fotografiile surprinse în ultimii 25 de ani arată diferențele evidente. Cândva de o frumusețe răpitoare, Donatella Versace este acum de nerecunoscut din cauza excesului de operații estetice. Dependentă de botox, operații de mărire a buzelor și solar, sora marelui designer este dovada vie că operațiile estetice pot schimba radical trăsăturile unei persoane.

Aspru criticată pentru felul cum și-a distrus chipul, la 63 de ani, Donatella face sport și reușește să își păstreze proporțiile din tinerețe. Creatoarea de modă care îmbracă celebrități de la Hollywood arată mai bine că niciodată, etalând un corp tonifiat și bronzat.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
02 Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”
03 Beyonce
Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente poze. Fanii, revoltați: „Parcă e Kim Kardashian, de ce e așa albă?”
04 Elena, fiica Loredanei Groza
Reacția Loredanei Groza, după ce fiica sa a fost acuzată că și-a făcut operații estetice. Artista a răbufnit: „Să nu vă pară rău”
05 Lora/ Foto: Instagram
Lora, despre boala care i-a dat bătăi de cap: „Eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bănică
Andreea Bănică se laudă cu felul în care arată în costum de baie la 45 de ani: "Reclamă la un corp neatins de bisturiu"

Andreea Bănică este una dintre cele mai senzuale apariții din peisajul muzical românesc. Blonda este de peste 20 de ani în showbiz și știe că imaginea vinde, așa că are mare grijă de ea. În plus, mama natură a fost generoasă cu ea, așa că și la 45 de ani, vârstă pe care o împlinește într-o lună, Andreea se mândrește cu un corp natural, voluptos și bine proporționat.

lidia buble
Motivul pentru care Lidia Buble nu vrea să-și facă operații estetice: „A fi natural este unic și de mare mândrie”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața s-a remarcat atât prin vocea sa, cât și prin frumusețea cu care a fost înzestrată de la Mama Natura. Cu toate acestea, nu de puține ori fanii i-au sugerat să apeleze la medicii esteticieni pentru a-și retușa defectele. Recent, Lidia a dezvălui motivul pentru care nu vrea să audă de operațiile estetice. 

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu, noi intervenții estetice, la două luni după ce a născut: „Sunt lucruri care trebuie făcute”

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie 2022, iar acum este pregătită să-i facă o vizită medicului estetician. Artista a vorbit recent despre procedurile de înfrumusețare pe care urmează să le facă. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală