brad-pitt-2017

Noua iubită a lui Brad Pitt ar fi o actriţă britanică! Seamănă foarte bine cu Angelina Jolie

Brad Pitt este din nou îndrăgostit, iar o tânără actriță britanică, în vârstă de 21 de ani, ar fi noua sa iubită, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Mai surprinzător nu este faptul că pe cei doi îi desparte o diferență de vârstă de peste 30 de ani, ci că Ella Purnell seamănă foarte bine cu fosta soție a lui Pitt, Angelina Jolie. De fapt, în filmul "Maleficent", Ella Purnell a interpretat-o pe Jolie când era adolescentă. 

Revista Intouch precizează că actrița apreciază foarte mult maturitatea actorului, unul din sex-simbolurile masculine de la de la Hollywood. "Ea este foarte mândră de atenția pe care i-o acordă Brad", notează publicația americană care susține că actorul este complet vrăjit de această tânără actriță, cunoscută din filme precum "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" al lui Tim Burton, "Never Let Me Go", sau "The Legend of Tarzan".

În prezent, Brad este pe cale să lanseze un serial de televiziune intitulat "Sweetbitter", o ecranizare a romanului cu același nume și a cărei protagonistă este Ella. Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat în septembrie 2016 că se despart după 12 ani de căsnicie.

MAI CITEŞTE: Angelina Jolie şi-a refăcut viaţa cu unul dintre cei mai bogaţi burlaci ai lumii

Comentarii