Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Miley Cyrus se iubeşte cu unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood! Cum au fost surprinşi

miley-cyrus-liam-hemsworth

Toamna caldă din Los Angeles le-a permis multor surferi să călărească valurile oceanului Pacific. A fost o zi perfectă de plajă, dar şi o zi bună pentru paparazzi. Ei i-au surprins împreună pe Miley Cyrus şi Liam Hemsworth. 

Miley a purtat un costum de baie de un roşu aprins, aşa că a atras atenţia tuturor. Liam, actorul australian de 27 de ani, a venit cu placa pentru o sesiune de surf.

După ce au stat de vorbă câteva minute, Liam a intrat în ocean. S-a văzut imediat că nu este începător în ceea ce priveşte surf-ul.

Cei doi au fost însoţiti de un prieten de-al lui Liam, şi el amator de surf.  Printre reprizele de surf ale lui Liam şi de plajă ale lui Miley, cei doi au vorbit permanent.

Înainte de plecare, Liam a mai intrat o dată în apă pentru că şi valurile erau mai mari şi mai bune pentru surf. 

Cei trei au plecat către maşină, dar au luat-o pe scurtătură, adică au sărit gardul. 

Ca un bărbat bine crescut, Liam i-a deschis portiera lui Miley, în timp ce prietenul lui Liam aşeza plăcile de surf în SUV-ul de lux. 

Liam Hemsworth a devenit celebru după roluri în filme precum The Hunger Games, Paranoia, The Expendables 2, Independence Day: Resurgence.

MAI CITEŞTE: Angelina Jolie şi-a refăcut viaţa cu unul dintre cei mai bogaţi burlaci ai lumii

Top citite
01 Miley Cyrus
Miley Cyrus, senzațională într-o rochie nude, decoltată și în față, și în spate, care i-a lăsat la vedere tatuajele
02 tish cyrus si dominic purcell
O nouă dramă în familia lui Miley Cyrus. Motivul pentru care mama artistei și cealaltă fiică a ei, Noah, nu și-ar mai vorbi
03 66th GRAMMY Awards - Show
Cel mai bine vândut single din 2023. Miley Cyrus a dat lovitura cu această piesă
04 inna1
Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă
05 Miley Cyrus
Miley Cyrus, superbă în revista Vogue, într-o rochie scurtă și decoltată și cu o atitudine de milioane: "E admirabil că ești tu însăți"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Miley Cyrus și Maxx Morando
Miley Cyrus, succes la premiile Grammy și împlinită în plan personal. Dezvăluiri despre relația cu Maxx Morando: „E foarte fericită”

Miley Cyrus
Miley Cyrus, festival de ținute provocatoare la Grammy 2024. Rochia transparentă din plasă și ace de siguranță, piesa de rezistență

Miley Cyrus a fost senzația de la premiile Grammy 2024. Artista de 31 de ani a primit primele două Grammy din carieră și a făcut atmosferă și pe covorul roșu, și în sală, și pe scenă. A avut patru ținute pregătite, una mai provocatoare ca cealaltă.

Taylor Swift
Câștigători premiile Grammy 2024. Taylor Swift a doborât recorduri, Miley Cyrus, premiată pentru prima dată

Cea de-a 66-a ediţie a galei Grammy Awards a avut loc duminică, la Los Angeles. Au fost decernate trofee la 94 de categorii, în două ceremonii separate. Taylor Swift a câştigat premiul pentru "Albumul anului" cu "Midnights", pentru a patra oară, un record. Artista deţine 13 premii Grammy.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil