miley-cyrus-liam-hemsworth

Miley Cyrus se iubeşte cu unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood! Cum au fost surprinşi

Miley Cyrus a fost surprinsă pe o plajă din Malibu alături de noul ei iubit. Acesta este unul dintre cei mai vânaţi burlaci de la Hollywood, aşa că Miley este o norocoasă, din acest punct de vedere.

Toamna caldă din Los Angeles le-a permis multor surferi să călărească valurile oceanului Pacific. A fost o zi perfectă de plajă, dar şi o zi bună pentru paparazzi. Ei i-au surprins împreună pe Miley Cyrus şi Liam Hemsworth. 

Miley a purtat un costum de baie de un roşu aprins, aşa că a atras atenţia tuturor. Liam, actorul australian de 27 de ani, a venit cu placa pentru o sesiune de surf.

După ce au stat de vorbă câteva minute, Liam a intrat în ocean. S-a văzut imediat că nu este începător în ceea ce priveşte surf-ul.

Cei doi au fost însoţiti de un prieten de-al lui Liam, şi el amator de surf.  Printre reprizele de surf ale lui Liam şi de plajă ale lui Miley, cei doi au vorbit permanent.

Înainte de plecare, Liam a mai intrat o dată în apă pentru că şi valurile erau mai mari şi mai bune pentru surf. 

Cei trei au plecat către maşină, dar au luat-o pe scurtătură, adică au sărit gardul. 

Ca un bărbat bine crescut, Liam i-a deschis portiera lui Miley, în timp ce prietenul lui Liam aşeza plăcile de surf în SUV-ul de lux. 

Liam Hemsworth a devenit celebru după roluri în filme precum The Hunger Games, Paranoia, The Expendables 2, Independence Day: Resurgence.

MAI CITEŞTE: Angelina Jolie şi-a refăcut viaţa cu unul dintre cei mai bogaţi burlaci ai lumii

Comentarii