leonardo-dicaprio-camila-marrone-splash

Leonardo DiCaprio nu-şi mai ascunde iubita! Cum au fost surprinşi în New York

Leonardo DiCaprio este un cuceritor, dar şi un tip foarte discret când vine vorba de viaţa intimă. Actorul are de ceva vreme o nouă relaţie, dar abia acum s-a afişat public cu nouă cucerire.

Leonardo DiCaprio şi actriţa Camila Morrone au ieşit la o scurtă plimbare prin New York. Paparazzii au fost pe fază şi i-au fotografiat.

leonardo-dicaprio-camila-morrone-new-york-splash

foto Splash

Cei doi actori sunt împreună de aproximativ trei luni, ceea ce pentru Leonardo este o adevărată performanţă. Au mai ieşit în alte câteva ocazii, dar în mare secret.

leonardo-dicaprio-camila-marrone-new-york2-splash

foto Splash

Pentru a nu atrage şi mai mult atenţia, Leonardo şi Camila au foat atenţi cu gesturile tandre în public. Doar s-au plimbat şi au vorbit. 

leonardo-dicaprio-camila-marrone-new-york3-splash

foto Splash

Amândoi au fost îmbrăcaţi sport-casual, iar Leonardo a purtat o şapcă şi ochelari de soare. După ce au observat că fotografii sunt pe urmele lor, au decis să iasă din peisaj.

leonardo-dicaprio-camila-marrone-taxi-new-york-splash

foto Splash

Leonardo a oprit un taxi şi l-a întrebat pe şofer dacă poate să-i ia. Evident, taximetristul a fost mai mult decât încântat de clienţii săi. Nu în fiecare zi îl ai în maşină pe Leonardo DiCaprio, iar tips-ul se anunţă generos. 

leonardo-dicaprio-camilla-morrone-taxi2-new-york-splash

foto Splash

Camila Morrone este model şi actriţă, în vârstă de 21 ani. Tatăl ei vitreg este nimeni altul decât Al Pacino. Lucrează angajată la IMG Models şi LA Model. A apărut şi în două filme, "Bukowski" a lui James Franco şi în "Death Wish" în care a jucat alături de Bruce Willis.