katy-perry-splash

Katy Perry a confirmat relaţia cu un celebru actor american. S-au împăcat după doi ani de pauză

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Katy Perry şi starul din seria "Piraţii din Caraibe" formează din nou un cuplu. Cei doi au început povstea de dragoste în 2016, dar în acelaşi an s-au şi despărţit.

La începutul acestui an, Katy Perry şi Orlando Bloom au plecat împreună în mai multe vacanţe romantice. După o săptămână în Maldive, în luna ianuarie, Katy şi Orlando au fost văzuţi şi la Praga, unde au stat un weekend.

orlando-bloom-katy-perry2-praga

foto Splash

Ei nu au confirmat că s-au împăcat. Până acum. Katy Perry a declarat pentru etonline.com că este fericită cu Orlando. De altfel, cântăreaţa a realizat un Insta Story cu actorul. 

Exact acum doi ani, cei doi s-au despărţit, asta după ce Katy Perry a aflat că Orlando ar fi avut o aventură cu Selena Gomez. Chiar dacă actorul a spus că au fost câteva flirturi nevinovate, Katy i-a plătit-o cu aceeaşi monedă.

orlando-bloom-katy-perry-splash

foto Splash

Imediat după ce s-a despărţit de Orlando, cântăreaţa a fost văzută cu The Weeknd, fostul iubit al Selenei Gomez. Cei doi au trecut peste aceste episoade şi iubirea se pare că a învins.

MAI CITEŞTE: Oops! Un concurent de la American Idol a sărutat-o pe gură pe Katy Perry. Ce a urmat după | VIDEO