justin-bierber-selena-gomez-masa

Justin Bieber a cerut-o de soţie pe Selena Gomez? Iată ce spun martorii

Noua relaţie între Justin Bieber şi Selena Gomez evoluează foarte rapid. Cei doi formează din nou un cuplu de câteva luni, dar acum se pare că lucrurile sunt foarte serioase.

Fanii celor doi le urmăresc fiecare mişcare pe reţelele de socializare, dar nu numai. Pe urmele lor sunt şi paparazzi. Site-ul TMZ  a publicat un video în care Justin Bieber a fost întrebat dacă a cerut-o de soţie pe Selena.

justin-boeber-beverly-hills-splash

foto Splash

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au sărutat în public! Relaţia lor este la alt nivel

Justin nu a dat un răspuns concret. A zâmbit şi s-a urcat în maşină, unde a contiuat să zâmbească. El s-a întâlnit în Il Pastaio din Beverly Hills cu Mohamed Hadid, tatăl supermodelelor Bella şi Gigi Hadid.

justin-bieber-mohamed-hadid-splash

foto Splash

Cert este că întrebarea l-a amuzat teribil pe Justin, dar cântăreţul nu a dat niciun răspuns concret. Apropiaţii celor doi spun că Justin şi Selena sunt deja logodiţi şi este probabil ca el s-o ceară de soţie foarte curând. Această variantă a fost alimentată şi de faptul că recent, Selena Gomez şi-a pus contul de Instragram pe privat. 

Acestea fiind spuse, putem fi de acord cel puțin că este plăcut să-i vezi pe Justin și Selena fericiți și că de această dată relaţia nu se va mai termina urât, aşa cum s-a întâmplat prima dată. 

MAI CITEŞTE: Selena Gomez a arătat ce vede doar Justin Bieber! Bluza a fost prea transparentă

 

Comentarii