jennifer-lawrence-american-hustle

Jennifer Lawrence, obligată să stea dezbrăcată la coadă pentru un casting

Din ce în ce mai multe vedete de la Hollywood au început să dezvăluie povești mai puțin plăcute de la începuturile carierei lor, printre acestea numărându-se și celebra Jennifer Lawrence, câștigătoare a Premiului Oscar în 2013.

Actrița a povestit prin ce a trebuit să treacă atunci când era tânără și participa la diferite castinguri. "Când eram mult mai tânără, la început, mi s-a spus de către producătorul unui film să slăbesc 7 kilograme în două săptămâni", a povestit ea, la evenimentul „Femeile de la Hollywood”, al revistei Elle.

”În timpul acesta, o femeie producător m-a pus să stau la coadă, alături de alte cinci femei, mult, mult mai slabe decât mine. Stăteam una lângă alta cu o singură bandă care să ne acopere părțile intime”, și-a amintit Lawrence.


Respectiva femeie nu s-ar fi oprit aici cu umilințele și i-ar fi spus actriței că ar trebui să păstreze fotografiile cu ea nud, să se uite la ele din când în când și să se automotiveze să slăbească. "A mers apoi și i s-a plâns unui alt producător că trebuie să lucreze cu fete prea grase. El i-a răspuns că nu știe de ce toată lumea crede că sunt atât de grasă pentru că el crede că sunt suficient de atractivă pentru a se culca cu mine", a mai povestit Jennifer Lawrence.

MAI CITEŞTE: Jennifer Lawrence a renunțat la haine într-un pictorial demențial pentru revista Vogue

Comentarii