jay-z-splash-header

Jay Z a recunoscut public că a înșelat-o pe Beyonce | VIDEO

Ceea ce toată lumea bănuia, a fost confirmat şi de Jay Z. El şi Beyonce sunt de nouă ani cel mai influent cuplu din industria muzicală. Dar, abia acum, rapperul american a recunoscut că şi-a înşelat soţia.

Speculaţiile că nu i-a fost mereu fidel circulau din 2014 şi referinţe subtile au fost presărate în cântecele ambilor artişti. Măturisirea a venit într-un interviu pentru The New York Times, realizat chiar de editorul şef al prestigioasei publicaţii americane.

Jay-Z a povestit că traumele copilăriei l-au transformat într-un adult retras şi neimplicat emoţional, dar a reuşit să doboare aceste bariere cu ajutorul terapiei. "Trebuie să supravieţuieşti. Te setezi în modul de supravieţuire şi ce se întâmplă atunci? Îţi inhibi toate sentimentele. Chiar şi cu femeile, trebuie să îţi ţii sub control sentimentele, nu se mai creează nicio legătură. Şi toate problemele au pornit de aici: infidelitatea, consumul de droguri...” a povestit Jay-Z.

beyonce-jay-z-splash

foto Splash

De multe ori s-a vorbit că Jay Z a înşelat-o pe Beyonce cu Rihanna şi Rita Ora. Jay Z şi Beyonce s-au cunoscut în 2000, iar în 2002 au colaborat la piesa "Bonnie and Clyde". Pe 4 aprilie 2008, ei s-au căsătorit în secret. Jay Z şi Beyonce au trei copii: Blue Ivy, născută în 2012 şi gemenii Rumi şi Sir în 2017.

MAI CITEŞTE: Jay-Z anulează concert după concert! "Vă respect prea mult ca să vă iau banii şi să plec"

Comentarii