gaga

IMAGINI CONTROVERSATE cu Lady Gaga! Artista a apărut topless și cu fundul la vedere în documentarul...

Lady Gaga a lăsat, se pare, orice inhibiție deoparte la filmările pentru documentarul „Gaga: Five Foot Two“. În film, artista vorbește despre despărțirea de Taylor Kinney, dar ne oferă și momente intime din viața ei, cum ar fi injecțiile pe care le face la doctor sau clipele în care face plajă topless.

Artista traversează în prezent una dintre cele mai grele perioade din viața ei, motiv pentru care și-a anulat toate concertele programate în Europa în următoarea perioadă.

"Am fost mereu onestă cu privire la problemele mele de natură fizică sau psihică. Am nevoie de ani pentru a le da de capăt. Este complicat și greu de explicat și va dura timp până când îmi voi da seama despre ce este vorba. Pe măsură ce voi căpăta puteri și mă voi simți pregătită, îmi voi spune povestea în întregime astfel încât nu numai să pot crește gradul de conștientizare, ci și să extind cercetarea pentru ceilalți care suferă așa cum o fac eu. Am fost dezamăgită să văd cum în mediul online sunt judecată ca fiind "dramatică" sau că fac pe victima pentru a mă degaja de turnee. Dacă m-ați cunoaște în intregime, ați ști că nu sunt eu asta. Eu sunt o luptătoare. Eu folosesc cuvântul "suferință" nu numai pentru că trauma și durerea cronică mi-au schimbat viața, ci pentru că mă rețin de la a trăi o viață normală. De asemenea, mă rețin de la ceea ce iubesc cel mai mult pe lume: fanii mei. Aștept cu nerăbdare să revin în curând, dar trebuie să fac echipă cu doctorii mei chiar acum, ca să redevin puternică și să pot performa pentru voi și în următorii 60 de ani de acum încolo. Sau poate chiar mai mult. Vă iubesc atât de mult!", a scris Lady Gaga pe Instagram înainte de a anula concertele. 

Comentarii