gianluca-vacchi-miami-beach-header

Îl mai recunoşti după ce şi-a schimbat look-ul? A ajuns la 11 milioane de followers pe Instagram

Printre bunii săi prieteni se află Zac Efron, Cristiano Ronaldo şi Luis Fonsi. În 2016, filmuleţele sale pe Instragram au devenit instant virale.

Gianluca Vacchi, multimilionarul italian, a împlinit 50 de ani. Îşi trăieşte viaţa din plin, iar acest lucru este evident. Gianluca a petrecut câteva zile pe plaja din Miami, unde a fost însoţit de noua iubită, modelul brazilian Julia Pereira.

gianluca-vacchi-miami-beach-splash

foto Splash

Milionarul care a devenit un star pe reţelele de socializare cu dansurile sale pe iaht, în compania unor femei superbe, a apărut cu un nou look. Şi-a vopsit blond podoaba capilară, iar corpul a mai fost completat cu câteva tatuaje.  

Gianluca a atras toate privirile cu şortul de baie, care l-a prima vedere pare demodat, dar e bine să ştii că din nou se poartă acest model. Noua sa iubită s-a asortat la culoarea costumului de baie a lui Gianluca. A purtat tot unul alb.

Modelul brazilian a schimbat mai multe costume de baie într-o singură zi de plajă. 

Ea a postat numeroase fotografii pe Instagram la care a scris: "Good morning Miami!!! Finally a day off to enjoy the beach!!!". 

Julia are doar 34.000 de followers pe Instagram, faţă de Gianluca - 11 milioane. Cu noul iubit celebru este de aşteptat că numărul urmăritorilor să crească brusc. În caz că te întrebi câte costume de baie a schimbat într-o singură zi, răspunsul este vreo 5. Iată-l pe cel de-al treilea.

Al patrulea.

Al cincilea.

Cum la un interviu pe plajă nu te poţi îmbrăca oricum, Julia Pereira a îmbrăcat şi a şasea ţinută.

Cu atâtea ţinute şi zeci de fotografii poţi ţine ocupat Instagramul un an întreg. În caz că nu-ţi aminteşti dansurile lui Gianluca Vacchi sau nu le-ai văzut până acum, dă-i un play la video pentru un Best Of. 

Comentarii