harry-styles-header

Harry Styles s-a întors la fosta iubită, care este model şi profesoară de yoga

2017 pare să fie anul reîntoarcerilor la fostele iubite sau iubiţi. Tot mai mulţi artişti au făcut acest lucru. Îţi amintim doar două exemple: Selena Gomez s-a întors la Justin Bieber, iar The Weeknd la fostele, pentru că poate.

Pe această listă s-a înscris recent şi Harry Styles, fostul membru al trupei One Direction. Potrivit publicaţiei australiene NW Magazine, Harry a reluat legătura cu fosta iubită, Sjana Earp, model şi profesoară de yoga. 

Săptămâna trecută, Harry s-a întâlnit în secret cu Sjana în Sydney. Au fost daţi de gol chiar de Clare Uchima, clăparul formaţiei cu care cântă Harry. A fotografiat-o pe Sjana la barul hotelului în care era cazat cântăreţul. 

Harry Styles şi Sjana Earp se cunosc din 2013, atunci când artistul a scos-o la un McDonald's, în timpul turneului pe care One Direction l-a avut în Australia. Ca un adevărat gentleman, cântăreţul i-a oferit invitaţii la concert ei şi prietenilor săi. După acest gest, Sjana a declarat că Harry este "cea mai frumoasă persoană pe care am cunoscut-o. Este un tip autentic, un lucru atât de rar în zilele noastre. Te face să te simţi relaxat şi plăcut în preajma lui".

Harry Styles a fost recompensat cu premiul Best International Artist la premiile ARIA care s-au desfăşurat la Sydney. 

Chiar dacă a reluat legătura cu fosta sa iubită, Harry a surprins la gala premiile ARIA, atunci când a sărutat-o pe cântăreaţa Lorde, pe care o ştii după succesul piesei "Royals".

După plecarea din trupa One Direction, Harry a debutat ca artist solo. Una din piesele lansate în acest an, "Sign of the Times", a devenit hit. Ea a depăşit 240 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

MAI CITEŞTE: Fanii au fost revoltaţi de comportamentul lui Harry Styles în timpul unui concert caritabil

Comentarii