134086harvey-weinstein-1

Fratele lui Harvey Weistein, declarații incredibile despre producător: "Eram dezgustat şi sătul"

Celebrul producător de la Hollywood se află în prezent în mijlocul unui scandal care a împânzit întreaga presă internațională, asta după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și chiar de viol de mai multe actrițe.

Harvey Weistein a fost părăsit între timp de soție, care a anunțat că se alătură celor care au avut de suferit de pe urma acțiunilor soțului ei, iar în prezent, fratele acestuia, Bob Weinstein, a făcut declarații uluitoare.

Bob Weinstein a mărturisit că nu a vorbit prea mult cu fratele său în ultimii ani, asta pentru că : ”Nu suportam să îl văd înşelând, minţind şi nici atitudinea sa generală faţă de toată lumea”, a spus el, notează News.ro.

”Mă găsesc într-un coşmar real. Fratele meu a cauzat suferinţă fără margini. Ca tată pentru trei fete, o spun cu toată sinceritatea: Am inima frântă pentru toate femeile cărora le-a făcut rău. Sunt un luptător. Am luptat întotdeauna pentru filmele pe care am vrut să le văd lansate. Am luptat pentru angajaţii mei, care şi-au dedicat vieţile pentru împlinirea viziunii acestei companii pe care eu şi fratele meu am înfiinţat-o. Însă, nu pot să apăr ceva ce este imposibil de apărat”, a mai spus Bob Weinstein.

În ultimii cinci ani, probabil că am vorbit în plan personal cu fratele meu de zece ori. De când a început Dimension, am condus companii separate. Aşa că nu am cunoscut multe dintre persoanele cu care a colaborat – actori, actriţe. Am vrut să duc o existenţă separată (...) Eram conştient de faptul că Harvey făcea curte oricărei femei pe care o întâlnea. Eram dezgustat şi sătul de acţiunile lui. Dar nu am ştiut nimic mai mult. (…) Nu am ştiut că este un asemenea prădător. Am crezut că a existat consens în fiecare situaţie”, a completat Bob Weinstein.

Comentarii