frances-cobain-kurt-cobain-header

Frances Cobain, fiica lui Kurt Cobain, seamănă leit cu tatăl său! Este model şi artist vizual

Când spui Kurt Cobain te gândeşti la legendarul vocalist al trupei Nirvana, care ne-a părăsit în 1994, la doar 27 de ani. El a lăsat în urmă o importantă moştenire muzicală, dar şi o fiică, Frances Bean Cobain.

Frances s-a născut în august 1992 din relaţia lui Kurt Cobain cu Courtney Love, chitarista şi vocalista trupei Hole. Numele de Frances l-a primit după Frances McKee, chitaristul duo-ului The Vaselines. Al doilea prenume Bean a fost ideea tatălui său după ce a văzut-o prima dată la ecograf şi i s-a părut că seamănă cu o boabă de fasole.

frances-cobain2-splash

foto Splash

Frances avea doar doi ani atunci când Kurt a decedat. Pentru că mama sa era dependentă de droguri, ea a fost crescută mai mult de bunici şi mătuşi. De altfel, naşii ei sunt Michael Stipe, solistul de la R.E.M. şi actriţa Drew Barrymore. Courtney Love a fost pusă la zid după ce ar fi recunoscut că a consumat frecvent heroină în timpul sarcinii. 

frances-cobain-courtney-love-splash

foto Splash

Frances Cobain a moştenit trăsăturile tatălui său, dar apucăturile distructive ale lui Kurt Cobain lipsesc cu desăvârşire din comportamentul ei.

Mai mult, Frances este model şi artist vizual. Se vede din postările sale pe reţelele de socializare.

A avut şedinte foto memorabile pentru publicaţiile Elle, unde a purtat o pijama, în Harper's Bazaar când a fost îmbrăcată precum Evita etc. A mai apărut în campanii pentru Marc Jacobs şi Hedi Slimane. 

frances-cobain-splash

foto Splash

În 2014 s-a măritat cu Isaiah Silva, dar mariajul s-a terminat cu divorţ în 2016. 

MAI CITEŞTE: De-o frumusețe răpitoare. Cât a crescut și cât e de frumoasă fiica lui Eminem

Comentarii