selena-gomez-bieber-camuflati

Fotografiile care arată că Selena Gomez şi Justin Bieber sunt din nou împreună!

Selena Gomez şi Justin Bieber formează din nou un cuplu. Ei fost văzuţi împreună încă din momentul când Selena Gomez era iubita lui The Weeknd. Acum lucrurile au devenit clare.

Selena Gomez a participat la meciul de hochei pe care Justin Bieber l-a disputat în Los Angeles Kings Valley Ice Center.

Selena a venit îmbrăcată cu o pereche neagră de pantaloni şi o maletă de aceeaşi culoare peste care a pus o geacă de jeans. 

Cântăreaţa a urmărit partida de la mantinelă şi a fost numai ochii pe Justin. 

Justin Bieber a făcut risipă de energie şi a impresionat-o pe Selena.

Dacă până acum s-a zvonit că ei ar fi din nou iubiţi, în acest moment totul este mult mai clar. La ieşirea din patinoar, Selena Gomez a purtat tricoul de hochei al lui Justin Bieber. 

Mai mult, Selena s-a suit în maşina lui Justin. Au venit separat, dar au plecat împreună către vila artistului.

Selena Gomez şi Justin Bieber au ieşit împreună, în timp ce The Weeknd era plecat

Selena a încercat să se ascundă, dar toată lumea prezentă i-a văzut. Selena Gomez şi Justin s-au întâlnit de nenumărate ori în ultimele două săptămâni, alimentând zvonurile că ei ar putea redeveni un cuplu. 

Selena şi Justin au fost împreună în perioada 2011 - 2014, dar s-au despărţit nu în termeni foarte buni. Situaţia a devenit de-a dreptul urâtă în 2016, când schimbul de comentarii pe Instagram l-a făcut pe Justin Bieber să-şi suspende contul, timp de 6 luni.  Acum, cei doi se înţeleg iar de minune.

De altfel, Selena şi The Weeknd s-au despărţit după ce artistul a aflat din presă că iubita sa se întâlnea pe ascuns cu Bieber.

MAI CITEŞTE: Ce veste a mai primit Selena Gomez după despărţirea de The Weeknd

Comentarii