selena-gomez-and-zedd

Fostul iubit al Selenei Gomez a povestit ce a trăit cu artista. "Ştiam în ce mă bag!"

Selena Gomez este artista cu cei mai mulţi followers pe Instagram. Acum este într-o relaţie cu The Weeknd, dar pe lista sa au fost iubiţi celebri, dar şi mai puţin cunoscuţi.

După despărţirea de Justin Bieber, Selena Gomez a avut o relaţie cu Zedd în 2015.  Mai întâi au colaborat la melodia  "I Want You To Know", după care relaţia lor profesională s-a transformat într-una sentimentală. Zedd ştia că Seelena Gomez era vânată permanent de paparazzii, dar nu s-a gândit niciodată că şi el va deveni o ţintă.

El a povestit într-un interviu pentru revista Billboard cum a fost relaţia cu Selena Gomez. "Reporterii îmi sunau prietenii să-i întrebe de mine şi Selena. Am fost furios. Într-un fel știam în ce mă bag. Este una dintre cele mai populare persoane din lume, dar nu aveam nicio idee cât de mult îmi va schimba viața”, a spus Zedd.

Zedd, pe numele său adevărat Anton Zaslavski, s-a născut în Rusia, dar a copilărit în Germania. Este un DJ ruso-german. Printre hiturile sale se află "Stay", o colaborare cu Alessia Cara, dar şi "Get Low", un featuring cu Liam Payne de la One Direction.

MAI CITEŞTE: Ea este noua iubită a lui Justin Bieber! Seamănă leit cu Selena Gomez

Comentarii