Tom+Cruise+Minnesota+Vikings+v+Washington+N_m8ayQaIw7l

Fosta soţie a lui Tom Cruise se iubeşte cu cel mai bun prieten al acestuia

De mai bine de 4 ani îşi ţin iubirea departe de ochii tuturor şi au încercat să fie cât mai discreţi, mai ales că erau nişte actori celebri.

După divorţul de Tom Cruise, Katie Holmes a început o relaţie cu Jamie Foxx, fostul partener de platou al lui Tom în filmul Collateral. De altfel, este cunoscută relaţia de prietenie dintre Tom Cruise şi Jamie Foxx.

Totuşi, relaţiile dintre ei s-au mai răcit după ce Tom a aflat că Jamie are o poveste de dragoste cu fosta sa soţie.

Cei doi au fost suprinşi în momente tandre, luni, 5 septembrie pe o plajă din Malibu. Până acum Katie (38 de ani) şi Jamie (49 de ani) au spus că sunt doar prieteni.

Prima dată s-a vorbit de relaţia lor în august 2013, la mai puţin de un an de când Tom şi Katie divorţaseră, după aproape 6 ani de mariaj. î

Katie Holmes şi Jamie Foxx au o relație de câțiva ani, dar n-o puteau face publică din cauza unui contract care există între Katie și fostul soț, Tom Cruise. Mai precis, Tom are un contract semnat de Katie în care-i interzice să-și oficializeze în mod public o relație. Tom Cruise spune că asta i-ar afecta statutul pe care îl are în Scientologie (credința pe care o îmbrățișat-o).

Mai mult, nimeni nu are voie să se apropie de fiica lor, Suri. Katie a acceptat acești termeni în schimbul a 10 milioane de dolari pe care le-a primit de la Tom Cruise în momentul divorțului. 5 milioane sunt destinate pentru creșterea micuței Suri, iar alte 5 pentru Katie Holmes.

MAI CITEŞTE: Ea este noua iubită a lui Tom Cruise! E cu 25 de ani mai tânără ca el

Comentarii