elon-musk-ameber-heard-header

Ele sunt femeile din viaţa lui Elon Musk, miliardarul care are Tesla şi SpaceX

Elon Musk a fost omul zilei după ce lansarea rachetei Falcon Heavy, pe 6 februarie, a fost un succes. Elon este proprietarul Tesla şi SpaceX. SpaceX este compania cea care a trimis în spaţiu racheta.

Elon Musk este printre cei mai râvniţi miliardari ai lumii, chiar dacă are la activ două divorţuri. Averea lui este estimată la 20 de miliarde de dolari, fiind printre cei mai bogaţi 50 de oameni din lume. 

elon-musk-splash

foto Splash

Viaţa lui sentimentală a fost tumultoasă încă de la început şi continuă să fie, chiar dacă acum este mai discret cu latura intimă. În 2017, chiar s-a vorbit despre câteva întâlniri pe care le-a avut cu Angelina Jolie. Cei doi au spus că sunt doar prieteni. 

Elon Musk şi-a întâlnit prima soţie, pe scriitoarea canadiană Justine Wilson, în timp ce amândoi urmau cursurile la Queen's University din Ontario. S-au căsătorit în anul 2000, dar au divorţat opt ani mai târziu. Primul lor copil, Nevada Alexander Musk, a murit la doar zece săptămâni din cauza SIDS ( sudden infant death syndrome). Au urmat alţi cinci copii pentru care Elon şi Justine au apelat la fertilizarea in vitro. Gemenii născuţi în 2004 şi tripleţii născuţi în 2006. 

După divorţul de Justine în 2008, Elon a cunoscut-o pe actriţa britanică Talulah Riley. În 2010 s-au căsătorit. În 2012, după patru ani de relaţie, din care doi de mariaj, ei au divorţat. Elon a postat următorul mesaj pe Twitter: Au fost patru ani incredibili. Te voi iubi pentru totdeauna. Într-o zi vei face pe cineva foarte fericit.

În 2013, Elon şi Talulah s-au recăsătorit. În decembrie 2014, omul de afaceri a anunţat că divorţează de actriţă, dar şi-a retras cererea câteva luni mai târziu. În 2016, Elon şi Talulah au fost ceva mai hotărâţi în privinţa divorţului care a fost pronunţat la finalul anului. 

elon-musk-amber-heard-splash

foto Splash

În acea perioadă, Elon se întâlnea cu actriţa americană Amber Heard, fosta parteneră a lui Johnny Depp. Cei doi s-au despărţit în 2017, invocând programele haotice din carieră pe care le au fiecare. De atunci, Elon Musk nu a mai apărut în public cu nicio altă iubită. Pe 28 iunie 2018, Elon Musk va împlini 47 de ani.

MAI CITEŞTE: Cum l-a trollat Smiley pe "Starman", manechinul dus în spaţiu de Falcon Heavy