sam-smith-oscar

El este noul iubit al lui Sam Smith. Cum au fost surprinşi în New York

Sam Smith are un nou iubit. Este vorba de un actor. Cei doi au fost surprinşi făcând schimb de gesturi tandre în New York.

Sam Smith a trecut peste despărţirile din ultimii ani, care l-au marcat, dar şi care i-au oferit inspiraţia de a compune hituri. "Stay with me" este doar unul dintre ele şi a fost scris după separarea de modelul Jonathan Zeizel, în 2014. În 2016 a avut relaţie cu modelul Jay Camilleri (foto).

Mai nou, Sam Smith are o relaţie cu actorul Brandon Flynn, care joacă în serialul "13 Reasons Why". Cei doi au fost suprinşi pe străzile din New York. Brandon are 23 de ani şi este originar din Miami.

Sam Smith şi Brandon Flynn au ieşit în oraş cu mai mulţi prieteni, dar la un moment dat au preferat să-şi continue ziua împreună.

  

La un moment dat, chiar s-au sărutat. 

Nu a fost singurul gest tandru. Cei doi s-au ţinut de mână, au luat masa, au glumit, au râs şi s-au simţit bine unul în compania celuilalt. Sam Smith a trecut cu greu peste despărţirea de Jonathan Ziezel. El a declarat la gala premiilor Grammy din 2015: "vreau să-i mulțumesc omului despre care este vorba în acest cântec şi de care m-am îndrăgostit de anul trecut. Îţi mulțumesc foarte mult pentru că mi-ai rupt inima, altfel, nu aş mai fi primit 4 Grammy". (sursa foto SPLASHNEWS)

MAI CITEŞTE: Nicole Scherzinger, MOMENTE HOT la plajă cu fostul iubit al Mariei Sharapova