fiica lui eminem

De-o frumusețe răpitoare. Cât a crescut și cât e de frumoasă fiica lui Eminem

Pe când era doar o copilă, Hailie Jade Mathers, fiica lui Eminem, a apărut în videoclipul piesei "Mockingbird", melodie pe care tatăl ei celebru i-a dedicat-o. Ai mai văzut-o de atunci?

Micuța blondă din videoclipul lui Eminem este acum o tânără încântătoare, care i-a oferit tatălui sau doar motive de mândrie Hailie a absolvit liceul cu rezultate excepționale și s-a ținut departe de orice scandal mediatic-lucru rar printre copiii de celebrități.

Hailie a mărturisit că părinții ei i-au modelat cel mai mult viața și că influența pe care au avut-o se reflectă în deciziile pe care le ia acum, la maturitate: "Tata și mama m-au ajutat să mă transform în persoana care sunt astăzi, m-au susținut și mi-au oferit ajutorul de care aveam nevoie pentru a ajunge aici", a scris blonda de 21 de ani înainte să termine liceul.

Fiica lui Eminem a absolvit cu Summa Cum Laude și a fost recompensată cu un premiu academic de excelentă, pentru ca ulterior să se înscrie la Michigan State University.

 

Mondays 😴

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on


Hailie este într-o relație cu un coleg de facultate, alături de care s-a pozat în luna martie, când a devenit majoră: "Mă simt foarte norocoasă. Nu puteam să cer o aniversare mai frumoasă la 21 de ani și nici un băiat mai special alături de care să petrec".

Comentarii