kylie-jenner-header

Cum arată Kylie Jenner la două săptămâni după ce a născut. Diferenţele între Instagram şi realitate

Kylie Jenner are 103 milioane de followers pe Instagram, un număr impresionant pentru un model. La nici două săptămâni de la naştere, mezina familiei Kardashian-Jenner a postat câteva fotografii pe Instragram.

Kylie Jenner a născut pe 1 februarie o fetiţă pe care a botezat-o Stormy Webster. Prima fotografie cu micuţa postată pe Instagram a strâns milioane de like-uri. 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

La câteva zile după acest moment, Kylie a postat câteva fotografii şi cu ea. Apare în trening şi îşi ascunde foarte bine kilogramele luate pe timpul sarcinii. 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Mulţi spun că modelul a revenit la silueta de altădată, dar imaginile îi contrazic. 

kylie-jenner-splash

foto Splash

 Ea a fost surprinsă de paparazzi sâmbătă, 10 februarie, prin Los Angeles, alături de buna ei prietenă, Jordyn Woods.

kylie-jenner2-splash

foto Splash

Având în vedere că pe 1 februarie a născut, Kylie are o siluetă decentă. Oricum, pe timpul sarcinii ea nu s-a îngrăşat foarte mult. 

kylie-jenner3-splash

foto Splash

Kylie Kristen Jenner este o celebritate în Statele Unite, femeie de afaceri, antreprenor, model și personalitate social media. În 2007, împreună cu părinții ei și cu surorile Kourtney, Kim, Khloe, Kendall și fratele ei Rob, au creat emisiunea „Keeping Up With The Kardashians” care le-a adus acestora un mare succes, făcându-i cea mai cunoscută familie din Statele Unite. 

Kendall Jenner, criticată dur după apariţia de la Globurile de Aur! Acneea i-a stricat toate fotografiile

La sfârșitul anului 2017 a apărut zvonul cum că Jenner ar fi însărcinată cu primul său copil. Kylie a anunţat pe Instagram că fetița se numește Stormi Webster. Poza cu micuţa a devenit cea mai apreciată poză de pe Instagram cu 16 milioane de like-uri. Pe 10 august, Kylie Jenner va împlini 21 de ani.