Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Cu cine a fost surprins la plajă David Beckham? Cu această ocazie şi-a arătat corpul lucrat la sală

david-beckham-malibu

Şi-a agăţat ghetele de fotbal în cui, dar nu s-a lăsat de sport. El face sală alături de Nicole Kidman şi Jay-Z în Soul Cycle din Beverly Hills. Duminică, 22 octombrie, David Beckham şi-a petrecut ziua alături de cei patru copii ai săi pe o plajă din Malibu.

Cel mai mult a stat alături de Harper, fiica sa de 6 ani. David a încercat s-o înveţe să înoate, dar s-a lovit de o rezistenţă puternică.

Deşi a scos şi placa la înaintare, David nu a reuşit s-o convingă pe Harper să înoate singură în ocean. 

Brooklyn Beckham, îndrăgostit până peste cap. Cum s-a pozat alături de iubită

Fostul star al lui Manchester United a luat mingea de volei şi a făcut câteva trucuri, după care a schimbat câteva pase cu fiul său, Brooklyn.

A fost clar că David Beckham nu a uitat fotbalul. 

Nici Romeo, fiul său de 15 ani, nu a fost uitat. David a încercat să-l surprindă cu cîteva fotografii, dar Romeo n-a fost foarte prietenos din acest punct de vedere.

După o zi de distracţie, David Beckham a postat mai multe fotografii pe reţelele de socializare.

MAI CITEŞTE: David Beckham a surprins pe toată lumea cu noua frizură tip samurai

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Andreea, fiica lui Nick de la N&D/ Foto: Instagram
Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Are 17 ani, iar artistul i-a cunoscut deja iubitul: „A crescut prea repede”
02 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
03 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
04 inna1
Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă
05 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
North West în noul videoclip al lui Kanye West/ Profimedia
North West, vedetă în noul videoclip al lui Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani a făcut furori cu versurile sale

North West a demonstrat că a moștenit talentul tatălui său celebru, făcându-și debutul în industria muzicală în cadrul celui mai recent videoclip lansat de Kanye West. Puștoaica de doar 10 ani și-a cântat versurile cu patos și a cucerit publicul din mediul online. 

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață

Anca Țurcașiu e mare iubitoare de vacanțe exotice, așa că la începutul acestui an a mai bifat o nouă destinație. Alături de o gașcă mare de prietene, artista a plecat în Mauritius.

raluka (3)
Raluka, de pe plajele din Hawaii direct pe cele din Mexic: "N-am fost niciodată mai fericită". Și-a arătat iubitul pentru prima dată

Raluka a început anul cum nu se poate mai bine. După o perioadă aglomerată, artista a fost într-o vacanță departe de casă. Nu singură, ci alături de iubitul ei, pe care până acum l-a ținut "la secret". Cu ocazia escapadei lor lungi în destinații de vis precum Hawaii și Tulum, cântăreața a postat câteva imagini și cu partenerul care o face fericită.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală