craig-david

Craig David este gay? După atâtea zvonuri, artistul a dat răspunsul

Craig David s-a săturat de zvonurile care apar cu insistenţă în presă în legătură cu orientările sale sexuale. Artistul a cedat şi a dat răspunsul la întrebarea dacă este homosexual sau nu.

În ultimii ani au apărut numeroase articole în presă în care se sugera că Craig David ar putea fi homosexual. Estre adevărat că Craig nu prea a fost văzut la braţul unor femei, dar a fost foarte discret privind viaţa sa personală. În 2003 a avut o scurtă relaţie cu actriţa Sofia Vergara, iar în 2007 cu Francesca Neill, un make up artist.

De atunci, extrem de rar a fost văzut în compania femeilor. Acest lucru a alimentat povestea că el ar putea fi gay. După atâtea articole, Craig David a ieşit şi a făcut următoarea declaraţie: "când am devenit peste noapte un star aveam doar 17 ani. La concerte, femeile din public mă doreau, dar eu nu prea aveam experienţă sexuală. Ele aveau 24, 25 de ani, dar mă înspăimânta gândul că pot avea o relaţie cu ele în acele seri. Le-am respins pe toate. De atunci au început să apară zvonuri că aş fi gay. Uneori, oamenii au devenit foarte agresivi pentru că nu le-am răspuns la întrebările legate de sexualitatea mea. Am lăsat subiectul deschis pentru că nu pot în fiecare zi să le spun tuturor că nu sunt homosexual. Restul sunt tâmpenii. Iubesc copiii şi îmi doresc să am o familie. De altfel, în multe melodii vorbesc de relaţii dintre bărbaţi şi femei. Repet, nu sunt homosexual".

În acest moment, Craig David îşi promovează noul album "The Time Is Now" care va fi lansat în ianuarie 2018.

MAI CITEŞTE: Un celebru actor a aflat că fiica este lesbiană de pe Instagram

Comentarii