Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Cine sărută mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston? Răspunsul l-a dat Gerard Butler

angelina-jolie-jennifer-aniston

Gerald Butler a declarat într-o emisiune TV că Jennifer Aniston sărută mai bine decât Angelina Jolie, actorul scoţian jucând în filme cu ambele staruri. Invitat în emisiunea de pe postul american Bravo "Watch What Happens Live With Andy Cohen", miercuri seară, Gerard Butler, care a jucat în filme alături de ambele actriţe americane, a fost întrebat care dintre cele două staruri sărută mai bine.

"Jennifer Aniston, ştiu, o să vă surprind", a răspuns acesta.

Gerard Butler, în vârstă de 49 de ani, a jucat alături de Aniston, în vârstă de 48 de ani, în filmul din 2010 "Recompensă cu bucluc/ The Bounty Hunter", iar cu Jolie, în vârstă de 42 de ani, în lungmetrajul din 2003 "Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieţii/ Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life".

Ambele actriţe sunt cunoscute şi pentru faptul că au fost căsătorite cu Brad Pitt, Aniston, din 2000 până în 2005, iar Jolie, din 2014 până în 2016. De asemenea, s-a speculat că Jolie "i l-a furat" pe Pitt lui Aniston în timp ce filma alături de actorul american pentru lungmetrajul "Domnul şi doamna Smith/ Mr & Mrs Smith", lansat în 2005. Însă alte surse au declarat că Pitt şi Aniston se despărţiseră deja când actorul a început o relaţie cu Jolie.

MAI CITEŞTE: Gerard Butler este de nerecunoscut! Uite cum arată actorul în prezent

Top citite
01 Taylor Swift la Super Bowl 2024/ Profimedia
Taylor Swift, sărut pasional cu Travis Kielce la Super Bowl. Artista abia și-a stăpânit lacrimile
02 Screening Of Netflix's "The Angel" - Arrivals
Gerard Butler și iubita sa și-au spus adio după șase ani de relație
03 Screening Of Netflix's "The Angel" - Arrivals
Gerard Butler, internat de urgență într-o clinică privată din Rep. Dominicană. Ce i s-a descoperit actorului
04 gerard-butler-incendiu-malibu-instagram
Casa lui Gerard Butler a fost făcută scrum de incendiile din California. Ce alte vedete sunt afectate
05 bradley-cooper-chitara-cantare
10 actori care au cântat pe bune în filme. Val Kilmer, Gerard Butler și Johnny Depp chiar au voce
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Semi-Exclusif - No Web - No Tabloid - Les célébrités au dîner de la soirée "Chopard Secret Night" lors du 71ème Festival International du Film de Cannes
Enrique Iglesias a fost prin surprindere de o fană. Aceasta a urcat pe scenă și o oferit un moment hot

Enrique Iglesias a ajuns în Europa cu turneul "All The Hits Live". La concertul din Kiev, de pe 30 septembrie, Enrique a avut parte de un moment picant.

selena-gomez-kiss-instagram
Un actor cunoscut a povestit cum a fost primul lui sărut cu Selena Gomez

Acum este dorit de multe femei pentru felul în care arată, dar nu întotdeauna a avut succes. Și-a făcut debutul în serialul The Suite Life of Zack & Cody unde a jucat alături de fratele său geamăn.

maluma-diana-ramadan-madrid-header
Diana Ramadan, DJ-ita ProFM, a avut parte de o mega-surpriză din partea lui Maluma | VIDEO

Maluma este cel mai de succes artist latino al momentului, asta se vede în vânzarea de bilete pentru turneul F.A.M.E. Tour. Aproape toate concertele sunt sold out.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”