rihanna

Chris Brown a povestit în detaliu cum a bătut-o pe Rihanna

Vine un moment în viață când trebuie să-ți accepți trecutul, să-ți recunoști greșelile, dar să mergi totodată și mai departe, fără să le mai repeți, dacă se poate. Asta a făcut și Chris Brown, care în trecut a fost acuzat că și-a bătut iubita (Rihanna), iar o întreagă planetă l-a condamnat, pe bună dreptate, pentru gestul său.

Recent, Chris a povestit întreg momentul violent dintre el și Rihanna, într-un clip filmat pentru documentarul său „Chris Brown: Welcome To My Life”. Totul a început în momentul în care Chris i-ar fi povestit Rihannei despre trecutul său amoros cu o femeie care a lucrat pentru el, iar de atunci, încrederea între cei doi nu a mai existat. La o petrecere la care el și Rihanna erau prezenți, femeia cu pricina și-a făcut apariția, iar lucrurile între cei doi îndrăgostiți au escaladat violent. S-au urcat în mașină, unde a început o adevărată luptă.


"Mi-a aruncat telefonul, a început să mă lovească, eram în Lamborghini și se lupta cu mine. Îmi amintesc să a încercat să mă lovească, iar atunci am lovit-o eu cu adevărat. I-am dat un pumn de i-am spart buza și am fost în stare de șoc. Ea a început să mă scuipe cu sânge, ceea ce m-a enervat și mai tare. A fost o adevărată luptă", a povestit Chris.

"Mi-am pierdut cel mai bun prieten – ca și tot ceea ce simțeam- într-o noapte, și nu am putut controla asta.", a povestit Rihanna în 2012, la emisiunea lui Oprah Winfrey.