brad-pitt-angelina-jolie-film

Ce transformări! Cum au apărut la un eveniment Brad Pitt şi Angelina Jolie

Nu mai sunt împreună de mai bine de un an, dar Brad Pitt şi Angelina Jolie continuă să fie pe prima pagina a ziarelor. S-a tot spus că fiecare şi-a găsit un nou partener de viaţă, dar niciunul nu a confirmat oficial că ar avea o relaţie.

Divorţul continuă între Brad Pitt şi Angelina Jolie , la fel şi viaţa lor separată. Brad se pare că a depăşit problemele pe care le avea cu alcoolul şi alte substanţe interzise, iar acest lucru este vizibil. Actorul de 53 de ani arată de parcă ar avea jumătate din vârsta pe care o are.

Noua iubită a lui Brad Pitt ar fi o actriţă britanică! Seamănă foarte bine cu Angelina Jolie

Brad Pitt a participat în weekendul trecut la o gală în Los Angeles şi a impresionat cu apariţia sa. A slăbit, are o nouă frizură şi a fost foarte sociabil la Gala LACMA.

Printr-o schimbare majoră a trecut şi fosta sa soţie, Angelina Jolie. Ea a avut o prezenţă sexy şi elegantă la gala Hollywood Film Awards, organizată la The Beverly Hilton Hotel.

În ultima perioadă, Angelina şi-a reluat activitatea cinematografică şi este de aşteptat ca în scurt timp să joace din nou în filme.

Ea a primit premiul la categoria "Cel mai bun film străin de la Hollywood" pentru pelicula „They First Killed My Father”, pe care a scris-o şi regizat-o. 

Angelina a venit într- o rochie de mătase, care a atras toate privirile, mai ales că a ales să o poarte fără sutien. Evident, apariţia sa elegantă nu a trecut neobservată. 

Angelina Jolie şi-a refăcut viaţa cu unul dintre cei mai bogaţi burlaci ai lumii

Comentarii