zayn-gigi-hadid

Ce a vrut să spună Gigi Hadid prin comentariul la poza lui Zayn Malik?

Gigi Hadid şi Zayn Malik formează unul dintre cele mai cool cupluri ale momentului. Pe 12 septembrie, Zayn a fost gazda evenimentului Most Stylish New Yorkers.

A doua zi, reţelele de socializare s-au umplut de fotografii cu ţinuta lui Zayn. El a adoptat un outfit ceva mai conservator, dar fresh în aceşaţi ţimp. De la gecile de piese sau casual, Zayn a trecut la costum, la care a asortat ;i o pereche de ochelari old school. Ideea e că mulţi ştilişti au spus că a arătat impecabil. 

Iubita sa, supermodelul Gigi Hadid, nu a fost prezentă la eveniment, dar a ţinut să-i comenteze la poza de pe Instragram. A simţit nevoia să le spună tutror pretendentelor la inima lui Zayn ca ea este iubita lui.

Recent, Zayn a vorbit despre relaţia cu Gigi Hadis într-un interviu pentru US Magazine. "Încercăm să nu discutăm prea mult despre acest lucru. Există o mulțime de oameni care sunt prea ocupați cu viaţa altor oameni. Mă concentrez doar pe relația mea şi încerc să fac lucrurile cum trebuie, la fel şi iubita mea. Sperăm să ne fie bine împreună".

MAI CITEŞTE: Supermodelul Gigi Hadid poartă pe fund numele lui Zayn Malik

Comentarii