britneys-spears-hawaii-header

Britney Spears şi-a arătat inelul de logodnă! Iubitul ei este un model cu milioane de admiratoare

Britney Spears s-a săturat de singurătate şi se gândeşte din nou la căsătorie. Cântăreaţa şi-a arătat inelul de logodnă pe o plajă din Hawaii.

Relaţia cu modelul Sam Asghari, 23 de ani, a împlinit un an în luna noiembrie 2017. Cei doi se înţeleg foarte bine, aşa că au trecut la următorul nivel.

Începutul de an a surprins-o pe Britney Spears pe plajele din Hawaii, unde se bucură de zilele calde în care se bronzează şi face baie.

Britney are din nou un corp de invidiat. Iubitul ei o ajută în acest sens. El este model, dar şi instructor de fitness. Mai mult, Sam Asghari aspiră şi către o carieră de actor. Artista are pe deget un inel, despre care se spune că ar fi inelul de logodnă primit de la Sam.

Britney se relaxează în Hawaii, după care se va întoarce în Las Vegas unde are programate o serie de show-uri în cazinouri. 

Sam Asghari este un model de succes, care are o mulţime de admiratoare. Este evident de ce. 

Britney şi Sam au numeroase fotografii şi video pe Instagram, unele dintre ele chiar funny.

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney Spears a mai fost căsătorită de două ori. În 2004 s-a căsătorit cu prietenul din copilărie, Jason Allen Alexander. Mariajul certificat în Las Vegas a durat 55 de ore. În acelaşi an, artista s-a mai căsătorit şi cu Kevin Federline, cu care are doi copii. Britney şi Kevin au divorţat după 3 ani.â

MAI CITEŞTE: Rihanna s-a afişat cu inelul de logodnă, care are un diamant uriaş!

Comentarii