shutterstock_98745026

Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună, după 12 ani de la divorț

E drept că asta e o știre pe care nu credeam că o să o vedem vreodată, dar la fel de bine credeam și că Angelina Jolie și Brad sunt cuplul perfect care nu se va destrăma niciodată.

Mai multe surse de peste Ocean vorbesc despre faptul că omul de televiziune Jimmy Kimmel pregăteşte un proiect care îi va avea pe cei doi actori drept protagonişti. Kimmel ar fi un apropiat al celor doi, care a rămas în relații foarte bune cu actorii și după ce aceștia au divorțat. Pentru moment, cei doi nu au confirmat zvonurile, însă trebuie să recunoaștem că o astfel de alăturare ar cam face pe oricine să se uite, nu-i așa?

Brad Pitt, gata cu singurătatea! Uite cu cine s-a mutat


Să nu uităm că, după ce s-a separat de Angelina, Brad Pitt a apelat la terapie și a simțit totodată nevoia să-i ceară scuze lui Jennifer Aniston pentru că i-a rupt inima."Brad și-a cerut scuze pentru că i-a frânt inima...În mod obișnuit nu face acest lucru cu ușurință, dar datorită terapiei el a învățat să-și exprime sentimentele. I-a cerut iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut", a declarat o sursă pentru revista „Life&Style".

MAI CITEŞTE: Brad Pitt, de nerecunoscut! A slăbit enorm şi s-a tuns scurt

Comentarii