the-weeknd-katy-perry-love

Ar fi cuplul sfârşitului de an! The Weeknd, surprins alături de Katy Perry

Se poartă din nou "răzbunarea". După ce Selena Gomez a ieşit împreună cu Orlando Bloom, fostul iubit al lui Katy Perry, cântăreaţa s-a întâlnit cu The Weeknd, fostul iubit al Selenei Gomez.

Da, e cam ciudat, dar se întâmplă. Nu ştim dacă au făcut-o din răzbunare sau doar aşa s-au aliniat planetele, cert este că schimbul de parteneri este din nou la modă. 

După ce Orlando Bloom s-a despărţit de Katy Perry, el a fost zărit în luna mai, în compania Selenei Gomez. Au petrecut împreună o seară în Las Vegas. S-a spus că erau doar prieteni, deşi imaginile din club arată altceva.

O româncă a fost concediată după ce şeful ei a aflat că s-a culcat cu Orlando Bloom

Povestea dintre Orlando Bloom şi Selena Gomez s-a terminat repede, aşa că Selena Gomez s-a întors la The Weeknd. Această escapadă nu a fost deloc pe placul lui Katy Perry, care s-a simţit jenată când a fost întrebată de presă dacă iubitul ei are o relaţie cu Selena. 

Decizia luată de Selena Gomez şi Justin Bieber, în legătură cu relaţia lor

Katy Perry nu a uitat episodul, ba mai mult, i-a platit-o lui Orlando cu aceeaşi monedă. Ea s-a întâlnit cu The Weeknd, fostul iubit al Selenei. Ei au fost văzuţi în restaurantul Madeo din West Hollywood. 

Cei doi artişti au petrecut mai multe ore împreună şi se pare că totul a fost premeditat. Adică, The Weeknd şi Katy Perry au vrut să-şi facă geloşi foştii iubiţi. Recent, The Weeknd a fost surprins în timp ce ieşea din apartamentul fostei sale iubite, modelul Bella Hadid. Rămâne de văzut dacă a fost doar o ieşire de imagine sau Katy şi The Weeknd ar putea fi cuplul sfârşitului de an. 

MAI CITEŞTE: Cum s-a răzbunat The Weeknd pe Selena Gomez! Cine ar fi noua lui iubită cu care şi-a petrecut noaptea

Comentarii