cersei-lannister-game-of-thrones

Actrița care o interpretează pe Cersei în GOT, dezvăluiri șocante despre Harvey Weinstein

Lena Headey, actrița care dă viața celebrului personaj Cersei Lannister din Game of Thrones, a vorbit despre propria experiență neplăcută cu producătorul Harvey Weinstein.

Lena a postat pe o rețea de socializare mai multe mesaje prin care povestește cum au decurs câteva dintre întâlnirile pe care le-a avut cu Weinstein.

S-au cunoscut în timpul filmărilor pentru pelicula „Frații Grim”, unde Weinstein era producător executiv. „Harvey mi-a cerut să ne plimbăm pe malul apei. La un moment dat, s-a oprit și a făcut un comentariu sugestiv, un gest. Am răs, eram efectiv șocată. I-am spus ceva de genul: „hai, prietene, ar fi ca și cum l-aș săruta pe tata”.

Cu altă ocazie, în urma unei cine în care s-a discutat despre producția unui film, Lena a fost invitată de către Weinstein în camera sa de hotel.

„Am mers către lift și am intrat în alertă. I-am spus atunci că nu sunt interesată de nimic altceva decât de o colaborare pe plan profesional și i-am zis: să nu crezi că merg cu tine sus pentru orice alt motiv, nu o să se întâmple nimic între noi”.

„M-a prins de braț cu putere și m-a dus înapoi la lift, apoi prin hotel, până în parcare, mi-a plătit taxiul și mi-a șoptit la ureche să nu cumva să spun cuiva despre ce a vrut să facă”, a mai relatat actrița.

Comentarii